Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 23 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

S’instal·len nou aparells d’aire condicionat al Casal d’avis, la Sala Polivalent i el Punt Jove

21 de setembre de 2018

Durant les últimes setmanes s'ha estat realitzant la instal·lació d'aparells d'aire condicionat a alguns dels equipaments públics de municipi que encara no en tenien. A partir d'ara, els usuaris del Casal d'Avis, de la Sala Polivalent i del Punt Jove ja poden gaudir de sistemes d'aire climatitzat.

Taller gratuït per a empreses i emprenedors/r potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació

21 de setembre de 2018

El centres local de serveis a les empreses posen en marxa un taller on els participants puguin conèixer i practicar les mecàniques dels jocs que permeten introduir la Gamificació en els seus negocis. La finalitat és aconseguir més clients alhora que també més motivació, interès, participació ii fidelització per part dels clients actuals.

Curs del servei a empreses Xifré per donar personalitat i credibilitat al Pla d’Empresa

21 de setembre de 2018

El servei a empreses Xifré de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha engegat un programa per ajudar als emprenedors a definir el seu pla d'empresa. L'objectiu és donar personalitat i credibilitat al pla d'empresa, a través de l'ensenyament de conceptes teòrics i concrets, com són el pla econòmic i financer o el pla comercial del pla d'empresa. El curs tindrà lloc els dies 26 i 28 de setembre de 9,15 a 13,15 ha l'Edifici Xifré.

El parc Puigvert comptarà amb nous elements de joc per la canalla

20 de setembre de 2018

El Parc Puigvert, un dels espais d'esbarjo més representatius del municipi, comptarà en poc temps amb una zona de joc més ampla i diversa. Tot i que l'any passat es van renovar alguns dels jocs que formaven part del parc per uns més actuals que, a part d'integrar-se millor amb el paisatge natural de l'àrea pel seu color fusta, s'ajusten millor al joc lliure i a les necessitats dels infants actuals, s'ha decidit seguir dotant l'àrea de més jocs.

Tall d’aigua dimecres 19 de setembre

18 de setembre de 2018

Des de SOREA es comunica la necessitat imprescindible de dur a terme un manteniment a la xarxa de distribució d’aigua. Per aquests motius s’efectuarà un tall del subministrament de l’aigua potable el pròxim dimecres dia 19 de setembre de 9 a 15 hores.

Una canonada malmesa a l’Avinguda Maresme afecta al servei de l’aigua

17 de setembre de 2018

Aquesta passada matinada ha tingut lloc una avaria imprevisible que afecta els blocs de pisos situats als carrers Esplanada i Salvador Espriu i de l’Avinguda Maresme. L’avaria en qüestió ha tingut lloc a la instal·lació que hi ha situada a l’interior del bloc número 10 de l’Avinguda Maresme, on s’ha rebentat una canonada d’aigua.  Els operaris de SOREA estan treballant des de primera hora del matí, amb l’objectiu de restablir el servei el més ràpid possible.

Tot a punt per les obres d’asfaltat i d’arranjament d’arrels a la carretera de Castellar d’Índies

17 de setembre de 2018

La setmana vinent es posen en marxa les obres d'arranjament d'arrels i d'asfaltat de la carretera d'accés a Castellar d'Índies. Aquesta intervenció, considerada com a obra menor, serà realitzada de la mà de l'empresa adjudicatària Obres i Paviments i Brossa S.A. per la quantitat de 48.661,57 €, gràcies a la línia de subvencions per a inversions en camins públics locals en l'exercici de 2018.

Animació infantil, missa i havaneres vintage per la Diada de Sant Cebrià

17 de setembre de 2018

El 16 de setembre Sant Cebrià es torna a vestir de festa en el seu dia commemoratiu. Aquest any, per celebrar la Diada municipal, es va convidar el grup d'animació infantil Xarop de Canya, que va amenitzar el matí al parc Puigvert amb el seu espectacle "Quin Sarau!". La festa va aplegar unes 130 persones, que van riure i gaudir d'un espectacle tant divertit com esbojarrat, amb l'home dels nassos com a protagonista.

Obertura pública de sobres del concurs “Logotip” del Mil·lenari

12 de setembre de 2018

El passat divendres 31 d’octubre va concloure el període establert per lliurar sobres amb propostes per a participar en el concurs “Mil·lenari”, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta amb la col·laboració del CESC i de la Diputació de Barcelona. El logotip guanyador del concurs esdevindrà la imatge gràfica de la celebració del mil·lenari de la nostra vila, una imatge que apareixerà a totes les comunicacions i cartells que es facin en honor a aquesta commemoració històrica.

Sant Cebrià celebra la Diada de Catalunya

12 de setembre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta va tornar a celebrar un any més la Diada de Catalunya. Una ofrena floral i la lectura d'un manifest van tornar a ser, un cop més, l’homenatge oficial que es fa el dia més representatiu de Catalunya per part de les autoritats municipals.

Registres del 1 al 10 de 1589
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 159 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219