Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Dades robatoris i ocupacions darrers anys

31 de juliol de 2020


Comparativa

Compromesos amb la transparència, el govern de Sant Cebrià de Vallalta fa pública la Comparativa d’intervencions policials dels darrers anys. #governació #santcebriàdevallalta 

Covid

31 de juliol de 2020


Covid

Com podem evitar un rebrot 📈 de casos de COVID-19 🦠 i tallar la cadena de contagi?   🤒 Estigues atent als possibles símptomes 😷 Extremar les mesures de prevenció 🧐 Detecció precoç dels casos 👥 Identificació de contactes estrets   👉 Ets un contacte estret d'una persona que està en aïllament domiciliari o amb coronavirus si:   🏠 Viviu al mateix habitatge 💬 Heu estat cara a cara 🗣 Ha tossit a prop teu 👫 Heu estat a menys de 2 m durant més de 15 min ...

Escoles del municipi

30 de juliol de 2020


Escoles

L'Ajuntament i les direccions de les escoles del municipi estem treballant conjuntament per oferir la resposta educativa més ajustada a les necessitats del moment, sempre seguint les instruccions dels Departaments d'Educació i de Salut. La unió fa la força!

Prevenció d'incendis

29 de juliol de 2020


Pla d´emergències per incendis forestals

En el document (pdf) podreu veure tota la informació referent al Pla de Prevenció d´incendis que prepara, com cada any, la Generalitat. És recomanable llegir-lo per saber com actuar en cas de perill. 

Incivisme

27 de juliol de 2020


Neteges

🔴Davant l’augment de l’incivisme detectat en les àrees de reciclatge, l’Ajuntament ha iniciat una campanya d’inspecció per tal de poder identificar-ne els autors i procedir a imposar les sancions corresponents. 💶D’acord amb l’ordenança de civisme les sancions poden anar de 60 a 400 €. 📣Des de l’ajuntament es prega mantenir el civisme en les àrees i es recorda que es disposa d’un servei de deixalleria gratuït per als usuaris. Cuidar Sant Cebrià és cosa de tots. 

Pressupostos Participatius 2020

27 de juliol de 2020


Anunci

📢📢Fem un recordatori i avís que encara es poden presentar instàncies amb propostes pels Pressupostos Participatius! Si tens una idea pel nostre poble l'Ajuntament la pot fer possible! Fins al 30 de juliol de manera presencial o telemàtica.

Ajuts econòmics per a empreses i autònoms

17 de juliol de 2020


Ajuts

Davant la crisi de la COVID-19 l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta respon Passats tots els tràmits i publicacions oficials corresponents podem anunciar que ja es poden sol·licitar els ajuts econòmics per empreses i autònoms. En el marc de les circumstàncies excepcionals derivades de la Covid-19, des de l'Ajuntament es posa a disposició al teixit empresarial cebrianenc ajudes econòmiques per valor d’un total de 20.

Informació important Festa d’estiu

16 de juliol de 2020


Festa d'estiu

⚠️Anul·lem els actes previstos pel diumenge dia 19 de Juliol⚠️ Atès a l'evolució actual de la pandèmia i seguint un criteri de màxima prudència, el govern municipal ha optat per evitar cap possibilitat de posar en risc la salut de les persones que poguessin assistir a les propostes festives de diumenge. La prioritat és i serà vetllar per la seguretat del conjunt de la població.

Iniciem els Pressupostos Participatius 2020

16 de juliol de 2020


Pressupostos Participatius

Atenció! Obrim període d'instàncies per a formar part dels primers Pressupostos Participatius de Sant Cebrià de Vallalta. Tots els cebrianencs i cebrianenques podran aportar les seves propostes tal com s'explica a l'enllaç. Animeu-vos! Totes les propostes seran valorades.

Convocatòria per a la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat

15 de juliol de 2020

S'obre la convocatòria per a l'any 2020 per a la concessió de la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat, en el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Registres del 1 al 10 de 1672
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219