Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 23 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Jornada de portes obertes al CEIP Pi Gros

22 de febrer de 2020


jornada portes obertes ceip

La direcció del CEIP Pi Gros de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat el proper dissabte 7 de març al matí la jornada de portes obertes. Una convocatòria per a totes aquelles persones interessades en conèixer les seves instal•lacions i demanar informació per fer la preinscripció de cara al curs vinent. La jornada de portes obertes serà de 10 a 13h.

La carretera que uneix Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta podria estar reparada a mitjans de març

21 de febrer de 2020


carretera 1

La Diputació de Barcelona ha informat que les obres de reparació de la carretera que uneix Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle segueixen en marxa i, que si no hi ha cap contratemps, podrien estar acabades a mitjans del mes de març. Recordem que aquesta via va quedar molt malmesa pel temporal Glòria. En cas que hi hagués alguna novetat al respecte, us n’informarem.

L’ADF organitza una passejada al Salt del Sallent

20 de febrer de 2020


salt sallent adf

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, una passejada fins al Salt de Sallent. L’excursió serà el proper diumenge 15 de març i l’hora de sortida és prevista a les 8.45h a la carretera d’accés a Can Palau, davant de can Vallfogona. Allà totes les persones que participin de l’activitat podran deixar el seu vehicle estacionat i començar la ruta a peu.

Tot a punt per la rua de Carnestoltes

19 de febrer de 2020


carnaval

Aquest dissabte a la tarda se celebrarà la rua de Carnestoltes de Sant Cebrià de Vallalta. Començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça 11 de Setembre i passarà pels carrers Ausiàs March, avinguda Maresme i acabarà al pavelló municipal. La cercavila estarà amenitzada pels Perkuvallalta i una mascota molt especial. A les set de la tarda hi haurà la festa amb Coloraines i després es farà l’entrega de premis a les millors disfresses.

Afectacions al trànsit en motiu de la rua de Carnestoltes

19 de febrer de 2020


afectacions transit rua

El proper dissabte dia 22 de febrer hi haurà afectacions al trànsit en motiu de la rua de Carnestoltes. En concret, des de les 15h no es podrà estacionar ni circular als carrers Ausiàs March i Miquel Martí i Pol. Els carrers adjacents tindran la mateixa afectació. Si teniu el pàrquing en algun dels carrers per on passarà la rua, us aconsellem que retireu el vehicle abans de les 15h en cas de necessitar-lo. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Policia Local al telèfon 666.52.

Avís Tall subministrament elèctric a la urbanització Can Domènech el 18/02/2020

17 de febrer de 2020


avis tall

La companyia Endesa ens ha informat que aquest dimarts 18 de febrer portarà a terme tasques de manteniment a la línia elèctrica de la urbanització Can Domènech de Sant Cebrià de Vallalta i que, per aquest motiu, hi haurà una interrupció del subministrament elèctric a l’Avinguda Andalusia i al carrer Montilla entre les 9 i les 14h.

El Bibliobús Montnegre no donarà el servei habitual avui dijous per una avaria

13 de febrer de 2020

El Bibliobús Montnegre està a l'espera de resoldre una incidència mecànica. Per aquest motiu avui dijous 13 de febrer no podrà donar el servei habitual a Sant Cebrià de Vallalta. Gràcies per la comprensió i disculpeu les molèsties.

Primera trobada entre Ajuntament i entitats locals

11 de febrer de 2020


reunió entitats

Amb la voluntat de crear sinergies entre les activitats que organitzen les entitats al llarg de l’any i les que programa l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, l’equip de govern va convocar els representats de les entitats locals el passat dijous. En total n’hi van assistir 18 i es va acordar fer una trobada trimestral per veure quines activitats hi havia programades i saber qui hi podia col·laborar.

Taca’t per càncer infantil, aquest dissabte a Sant Cebrià de Vallalta

10 de febrer de 2020


xocolatada solidària

L’AMPA El Pi Gros s’ha unit a la iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu per organitzar una xocolatada solidària el proper dissabte 15 de febrer. Trobareu la paradeta al mercat de Sant Cebrià de Vallalta, al carrer Esplanada, de les 9.30h a les 12.30h. El donatiu de cada xocolata amb melindros serà d’1,5€. L’import recaptat es cedirà íntegrament a projectes d’investigació i tractament del càncer infantil que realitza Sant Joan de Déu. Us hi esperem!

Línia d’ajuts de l’Estat pel temporal Glòria a particulars

5 de febrer de 2020


informació

Des de l’Ajuntament us informem que l’Estat espanyol té obertes les ajudes recollides en el Reial Decret 307/2005 de 18 de març, pel qual es regulen les subvencions en atenció a determinades necessitats derivades de situacions d'emergència o de naturalesa catastròfica, i s'estableixen els procediments per a la seva concessió (subvencions existents, normativa sempre en vigor). Podeu disposar de tota la informació a la pàgina web: http://www.proteccioncivil.

Registres del 1 al 10 de 1859
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 186 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219