Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 26 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Voluntariat d´acompanyament en la malaltia

26 de juny de 2019


Logo AECC

El proper divendres 28 es durà a terme a Mataró una jornada de voluntariat d´acompanyament a domicili o a l´àmbit hospitalari en oncologia i al final de la vida. Les inscripcions són gratuïtes. Adjuntem tota la informació.

Activada l'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor generalitzada

26 de juny de 2019


Onada de calor

Degut a les altes temperatures que estem patint aquests dies, la Generalitat ens ofereix els següents consells i ens indica que prenguem nota de la situació d´aquests dies. "Alerta per onada de calor. Superació llindar d'avis {35°C costa i 37°C interior Maresme}. Vàlida des de les 10h del 26/06/19 fins 21h del 30/06/19"

Sant Cebrià rep un any més la Flama del Canigó de la mà dels nostres amics de Saint Cyprien du Roussillon

26 de juny de 2019


La flama

SANT JOAN 2019 El nou govern enceta la seva legislatura amb la celebració de la tradicional revetlla de Sant Joan 2019, encapçalat per l’alcalde Albert Pla i els seus regidors d’ERC Anna Basas, Anna Rodón, Jordi Armengol, juntament amb Jordi Marqueño i Isabel Vico de Junts per Catalunya. El passat cap de setmana, Sant Cebrià de Vallalta va celebrar, de la mà del CESC, els onze anys de l'arribada de la Flama del Canigó al nostre municipi.

El nostre alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´Arenys de Munt conviadat pel nou govern

26 de juny de 2019


Alcaldes

El passat 24 de juny el nostre Alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´en Roca d´Arenys de Munt, convidat pel govern d´en Josep Sànchez, company de partit (ERC). L’origen de la Fira de la Cirera d’en Roca es remunta a final del segle XIX, quan degut a la fil•loxera es van haver d’abandonar molts camps dedicats al cultiu de la vinya i els pagesos van haver de treballar en d’altres activitats.

L´Ajuntament torna a tenir penjada la pancarta "Llibertat Presos Polítics"

25 de juny de 2019


Pancarta Presos Polítics

L´Ajuntament de Sant Cebrià torna a penjar la pancarta per a la Llibertat dels Presos Polítics. La Junta Electoral va obligar despenjar-les durant la campanya electoral però passades les eleccions, i quedant palès que tenim un Ajuntament majoritàriament sobiranista oferim el nostre absolut suport als presos, preses, exiliats i exiliades polítiques.

21 de juny: Dia mundial de l'ELA

21 de juny de 2019

Avui és el dia mundial de l´ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). L´Ajuntament de Sant Cebrià s´afegeix a aquesta causa fent un gest per l´ELA.   Fundació Miquel Valls #fesungestperlela

Pacte entre ERC i JxCAT

21 de juny de 2019


Regidors

ERC Sant Cebrià i JxCat Sant Cebrià arriben a un pacte per poder governar conjuntament els propers 4 anys. Creiem fermament que les dues forces polítiques es complementen per poder garantir un bon equip de treball. Ens trobem en la primera setmana del nou mandat i ja hem començat a moure´ns per poder ser el més eficients possibles, quant abans millor. Som conscients de la gran responsabilitat que tenim entre mans i que només pot anar bé amb un govern ferm.

L’ARXIU MUNICIPAL PARTICIPA A L’EXPOSICIÓ “DESMUNTANT LA REPÚBLICA”

10 de juny de 2019

Per commemorar el Dia Internacional dels Arxius, que se celebra cada 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona presenta la mostra virtual «Desmuntant la República». A partir de documents del període comprès majoritàriament entre l’inici de la Guerra Civil, l’any 1936, i fins el 1952 amb la fi del racionament, la Xarxa d’Arxius Municipals ha confeccionat una mostra digital que es pot consultar al web www.diba.cat/web/desmuntant-la-republica.

Visita oficina mòbil del consumidor

7 de juny de 2019

DIA: DIJOUS 27 DE JUNY DE 2019. HORARI: 12’00 a 13’00LLOC: APARCAMENT CAN MARTRI PER ATENDRE LES VOSTRES CONSULTES I OFERIR-VOS INFORMACIÓ SOBRE TEMES DE CONSUM. Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del: • Consum.

Campus de patinatge estiu 2019

6 de juny de 2019

Un any més, el Club de patinatge de Sant Cebrià de Vallalta organitzarà el Campus de patinatge al pavelló poliesportiu municipal durant el mes de juliol. Enguany el club, per primer cop, també organitzarà per les seves patinadores i els seus patinadors, unes jornades de tecnificació de patinatge l'última setmana del mes de juny.

Registres del 1 al 10 de 1811
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 182 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219