Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Fotografia 1. Marxa Popular 2013
Fotografia 1. Marxa Popular 2013

Fotografia 2. Marxa popular 2013
Fotografia 2. Marxa popular 2013

Fotografia 3. Marxa popular
Fotografia 3. Marxa popular

13a MARXA POPULAR DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

10 de juny de 2013


El passat diumenge 2 de juny es va celebrar la 13a Marxa Popular de Sant Cebrià de Vallalta, organitzada per Calella Marxa -Roca'm i l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, una marxa que s'ha canviat del mes de setembre al mes de maig per afavorir la participació i emmarcar-la dins de les marxes tradicionals que es fan al Maresme, ja que el diumenge d'abans es va fer a Arenys de Mar i l'anterior a Canet.

 

Abans de la sortida, els participants van poder gaudir d'un ambient d'amistat amb marxaries de tot arreu, uns que venien a caminar, altres a córrer, altres amb els fills, grans, joves, petits, etc. La sortida la va donar l'Alcalde a les 8:30h del matí, en la qual hi havia 376 esportistes els quals van manifestar a l'arribada que hi havia gaudit del recorregut, de l'ambient i de l'esmorzar, als quals els agraïm el respecte amb l'entorn i la natura que van tenir al llarg de tot el recorregut.

 

L'itinerari va transcorre per paratges de gran bellesa, amb un inici de forta pujada que va fer esforçar-se al màxim als participants. El recorregut va passar, entre altres llocs, per Can Roca, la Vall de Golinons, on els participants es podien avituallar amb fruites, aigua, vi ... per després continuar la marxa pel Coll de l'Era d'en Mora, Can Jan Llort, Can Mates, Ca la Goita, etc fins fer un recorregut aproximat d'uns 11 km.

 

La marxa va transcorre amb tota normalitat, i en finalitzar, tots els esportistes tenien un esmorzar amb botifarra i una medalla i una bossa ronyonera o motxilleta com a record de la cursa.

Agrair l'esforç dels cossos de seguretat, Policia Local, Protecció Civil, ADF i brigada municipal, així com als membres de Calella Marxa, pel seu ajut i el seu suport.

 

Us adjuntem unes fotografies de l'activitat.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219