“Apropteu”, el nou directori digital de comerç de proximitat

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:00

La regidoria de Promoció Econòmica ha animat a tots els comerços del municipi a tenir presència a l’app que impulsa la Diputació de Barcelona “Apropteu”.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha animat a tots els comerços del municipi a tenir presència a l’app que impulsa la Diputació de Barcelona “Apropteu” per comentar el comerç de proximitat. Aquesta està adreçada tant a la ciutadania com a comerciants, paradistes, empresaris del sector i emprenedors. L’aplicació, que neix amb la voluntat de convertir-se en el director digital de comerços de proximitat de la província de Barcelona, permetrà cercar qualsevol tipus de comerç o servei; conèixer l’oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com establir una comunicació bidireccional entre els comerciants.

Apropteu, disponible per IOS i Android, vol aportar eines digitals per tal que els comerços i serveis aconsegueixin ser més competitius amb l’objectiu de dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia; crear una xarxa entre comerciants, empresaris i ciutadania; buscar la implicació de les associacions de comerciants i dels mateixos ajuntaments i empoderar el sector.

Entre les principals funcionalitats de l’aplicació, es podrà cercar comerços i serveis dels municipis de la província de Barcelona; comunicar-se amb ells a través del xat; conèixer promocions, productes i novetats; aprofitar les avantatges comercials i accions de fidelització; i consultar les activitats comercials del teu barri, entre d’altres.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 12:02