Aquest diumenge se celebren eleccions al Parlament de Catalunya

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:00

Per primera vegada, a Sant Cebrià de Vallalta, les meses electorals estaran al pavelló municipal.

Diumenge 14 de febrer hi ha eleccions al Parlament de Catalunya. I se celebraran amb les mesures per protegir la salut de totes les persones que hi acudiran per exercir el seu dret a vot.

Per primera vegada, a Sant Cebrià de Vallalta, les meses electorals estaran al pavelló municipal, un espai ampli, ventilat i on s’han pres les mesures adients perquè la gent entri i surti per accessos diferents. Per evitar aglomeracions hi haurà electius de la Policia Local i Protecció Civil que vetllaran pel bon transcurs de la jornada electoral.

Us demanem que seguiu les instruccions del personal responsable de seguretat sanitària. L’ús de la mascareta és obligatori, tret que us demanin que us la retireu per comprovar la vostra identitat. Si és possible porteu el vot preparat de casa (si no ho feu, els podreu trobar al col·legi electoral abans de votar) i manteniu les distàncies de seguretat. Us recomanem que seguiu les franges horàries recomanades de vot que s’han establert per als diferents col·lectius. A Sant Cebrià de Vallalta hi haurà una infermera durant tota la jornada per ajudar als membres de la mesa a complir amb les mesures sanitàries establertes.

 

Darrera actualització: 09.02.2021 | 08:52