Arriba la primera edició del “Concurs de treballs pensant en lila"

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 00:00

L'activitat s'emmarca dins la programació del Dia Internacional de les Dones 2021.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha convocat la primera edició del “Concurs de treballs pensant en lila”, que se celebra dins la programació del Dia Internacional de les Dones d’enguany. La regidoria d´Igualtat, de recent creació, està impulsant diferents activitats per promoure l’equitat de gènere al municipi i eliminar les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions que afecten a les dones i al col·lectiu LGTBI defensant els seus drets polítics, econòmics i socials, amb l’objectiu de promoure i difondre la commemoració d’aquesta data i fomentar la participació de la ciutadania.

En aquest cas s’ha convocat un concurs en el que hi podeu participar amb treballs que mostrin l'existència real de les desigualtats de tracte i de drets entre dones i homes. Així com destacar models alternatius positius, igualitaris, respectuosos i no violents entre unes i altres en qualsevol àmbit: esportiu, laboral, educatiu, familiar, comunitari…etc. Han de contribuir a sensibilitzar i a crear consciència que sent persones de diferent sexe no tenen per què ser tractades de forma desigual.

Els treballs poden ser: manualitats amb qualsevol material, dibuixos, cartells o pintures amb el color predominant lila i han de ser inèdites. Els treballs poden ser de qualsevol mida, material, forma, etc.

S’han de presentar en format fotografia, de qualitat i tantes com es creguin oportunes per mostrar la millor perspectiva o angle (centrades i que es vegi bé el treball presentat), al correu carmonace@diba.cat, amb totes les dades del participant (Pseudònim, nom complert, adreça i  telèfon).

El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 3 de març de 2021.

Podeu consultar les bases en el document adjunt.

1.- Participants: Poden participar en el concurs totes els cebrianencs o cebrianenques que ho desitgin, que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs i que s’avinguin a l’exigència d’aquestes bases.

2.- Categories

  1. de 0 a 6 anys
  2. de 7 a 12 anys
  3. de 13 a 100 anys

 

Darrera actualització: 15.02.2021 | 19:49