Cicle de cinema Gaudí a Sant Cebrià de Vallalta

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 00:00

Estem passant per moments difícils en tots els àmbits i la cultura n'és un de molt afectat. Des de l'ajuntament hem volgut apostar per la proximitat, per intentar donar suport a les persones i entitats i a l'hora oferir un lleure de qualitat per a tothom. Totes les accions s'inclouen dins d'un projecte que hem anomenat 'Vincles' que materialitza la nostra participació com a municipi adherit a l'Aliança Educació 360.

Una de les branques del projecte vincles és l'art i dins de l'art volem promocionar el cinema català. L'Acadèmia ha creat amb el suport de la Diputació, la Generalitat de Catalunya i la fundació SGAE, una proposta de Circuit Estable de Cinema Català que, sota el nom de 'Cicle Gaudí', porta mensualment diferents títols recents i reconeguts del cinema català a diverses localitats, entre elles Sant Cebrià de Vallalta. El projecte del Cicle Gaudí suposa la projecció, dins de cada temporada anual , d'un total de 10 pel·lícules catalanes, a raó d'un títol cada mes excepte juliol i agost.

La projecció es realitzarà al pavelló cada darrer diumenge de mes a les 18h. El preu fixe d'entrada és de 4,50' i les promocions de Carnet Jove, reduïda a 3 ', Club La Vanguardia (2 x 1) pactades per l'Acadèmia amb aquests. Des de l'ajuntament estem pensant establir preus especials que no podran tenir preu inferior a 3 ' (condició de l'Acadèmia)

Per a més informació del 'Cicle Gaudí' es pot accedir a la pàgina web: https://www.ciclegaudi.cat/

  • La primera projecció serà diumenge 31: Pel·lícula: Uno para todos de David Ilundain
  • Segona projecció diumenge 28: Pel·lícula: La boda de Rosa d'Iciar Bollain

De moment no tenim més avançaments de pel·lícules us tindrem informats, en farem difusió a la web i les xarxes de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 03.02.2021 | 08:36