Comença la vacunació contra la Covid-19 per a la població de Sant Cebrià de Vallalta

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 00:00

Les primeres persones a vacunar-se seran les majors de 80 anys que viuen a casa i les persones vulnerables.

L’Institut Català de la Salut des de finals de febrer ha començat a citar els veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta que formen part del grup de població al qual correspon l’administració de la vacuna en aquesta fase.

Segons l’estratègia de vacunació que han establert les autoritats sanitàries les primeres persones a vacunar-se seran les majors de 80 anys que viuen a casa i les persones vulnerables o fràgils perquè són dependents o tenen problemes de mobilitat.

L’equip d’Atenció Primària del municipi contactarà amb la ciutadania telefònicament per citar-los un dia i una hora i els comunicaran el centre on es vacunaran, que pot ser a Canet de Mar o a Sant Cebrià de Vallalta. Segons l’Institut Català de la Salut el ritme de vacunació dependrà de la les dosis de vacunes que vaguin arribant.

Els agents de Policia Local, les educadores i mestres de l’escola bressol, com a professionals prioritaris, ja estant en procés de vacunació. També, per part dels serveis de prevenció de riscos laborals de les seves empreses s’estan cintant i vacunant la resta de professionals sanitaris o de primera línia que visquin al municipi.

Podeu ampliar la informació aquí: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/ciutadania/

Darrera actualització: 01.03.2021 | 12:24