Dia Internacional de l’Orgull i l’Alliberament LGTBI+

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

Sant Cebrià de Vallalta s’ha unit a aquesta reivindicació amb la instal·lació d’un banc amb els colors de la bandera LGTBI

Com cada 28 de juny, se celebra arreu del món el Dia Internacional de l'Orgull i l'Alliberament LGTBI+. Una reivindicació que neix de les protestes dels fets d'Stonewall, ocorregudes ara fa 52 anys a Nova York, i que es considera que marquen l'inici de l'alliberament homosexual.

Enguany, Sant Cebrià de Vallalta s’ha unit a aquesta reivindicació amb la instal·lació d’un banc amb els colors de la bandera LGTBI. Està col·locat davant la parada del bus de l’Avinguda Maresme.

Amb la creació de la regidoria d'Igualtat, el consistori cebrianenc fa una aposta clara per reforçar i continuar impulsant les polítiques municipals LGTBI+. La seva regidora, Anna Basas, afirma que “és necessari continuar treballant, des del carrer, les administracions, el moviment associatiu, la comunitat educativa, les instàncies judicials i policials i la societat en el seu conjunt, per acabar amb la impunitat, arraconar les actituds reaccionaries i discursos d'odi vinguin d'on vinguin, i aconseguir erradicar tota forma de discriminació i de violència contra les persones LGTBI+, especialment en aquells col·lectius més vulnerables com les persones grans, les persones migrades, els i les adolescents i infants, o les persones trans”.

Podeu llegir el manifest aquí:

https://orgullbenalt.cat/Manifest.html

 

Darrera actualització: 28.06.2021 | 10:54