El número 7 de La Cebrianenca ja és al carrer

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquesta setmana s’ha fet el repartiment a domicili de la setena edició del Butlletí d’Informació Municipal “La Cebrianenca” que edita l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. En aquest exemplar, s’hi explica les obres de millores que l’equip de govern ha executat a la zona esportiva, amb la posada en marxa de la zona d’skate, la licitació del bar, l’enjadrinament de la zona i la col·locació de mobiliari urbà fabricat amb material reciclat.

També s’explica el conveni que l’Ajuntament de Sant Cebrià ha signat amb el Sant Pol per la gestió de la deixalleria la Vallalta, la celebració del Dia Internacional de l’Orgull i l’Alliberament LGTBIQ+ amb la instal·lació d’un banc amb els colors de l’arc de Sant Martí. Entre d’altres, també hi ha tota la informació sobre les càmeres de seguretat que s’han instal·lat al municipi per millorar la seguretat.

L’entrevista d’aquest número és a Jordi Torrent, responsable del Pitch and Putt del municipi. L’entitat La Maduixa ens explica les seves activitats.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 16:06