El servei de Bibliobús serà a Sant Cebrià el dijous 21 de gener

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 00:00

El servei de Bibliobús serà a Sant Cebrià el dijous 21 de gener. Recordem que per motius de la pandèmica Covid-19, s'han reestructurat els horaris de servei dels bibliobusos per tal que aquests visitin un únic municipi al dia.

-El calendari per el mes de gener per Sant Cebrià de Vallalta serà: Dijous 21 de gener d'11 a 13h.

-Els serveis que s'oferiran: el préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general. Es suspendran temporalment les activitats culturals o de lleure, excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars.

-Es prioritzarà el servei a l'exterior del vehicle com s'ha fet fins ara, tanmateix si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l'interior del vehicle, i es permetrà l'accés simultani d'un usuari o unitat familiar, prèvia neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que es posarà a la seva disposició, i respectant l'ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat

-Per fer ús del servei de bibliobús és imprescindible l'ús de la mascareta i mantenir la distància de seguretat.

-Aconsellem que es demanin prèviament els documents que interessen per mitjà del formulari Connecta o el correu electrònic (b.montnegre@diba.cat), així els tindrem a punt i el servei serà més àgil.

-Es pot consultar el catàleg , les novetats i molts més informació a la pàgina següent: https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobus-montnegre

Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:23