Els Serveis Socials es traslladen a un local de l’Avinguda Maresme

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 00:00

Es vol oferir una atenció amb més privacitat i qualitat a les persones usuàries, per això l’equip de govern ha habilitat el local 2 de l’Avinguda Maresme, 23.

Des d’avui dimecres 21 de juliol, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, han canviat d’ubicació. Aquest trasllat respon a la voluntat d’oferir una atenció amb més privacitat i qualitat a les persones usuàries, per això l’equip de govern ha habilitat el local 2 de l’Avinguda Maresme, 23, per traslladar-hi aquest servei.

L’Equip Bàsic d’Atenció Social (EBAS) està format per una treballadora social, una educadora social i una administrativa. El servei mantindrà el mateix horari d’atenció a la ciutadania que l’Ajuntament, però per posar-s’hi en contacte caldrà fer-ho a través del telèfon 934033921.

El nou local de l’EBAS ha estat acondicionat expressament pels Serveis Tècnics Municipals; disposa d’una recepció, una sala d’atenció a les persones usuàries, l’oficina tècnica, un magatzem on s’hi guarden els aliments del banc d’aliments i una sala polivalent.

La regidora de Serveis Socials, Anna Basas, explica que “amb aquest nou local lluminós, amb espais amplis i diferenciats esperem que les persones usuàries de l’EBAS s´hi sentin còmodes”.

 

Darrera actualització: 20.07.2021 | 12:34