És temps de maduixes a Sant Cebrià de Vallalta

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

De l'1 de maig al 6 de juny.

Ja és Temps de Maduixes al Maresme! Malauradament i degut a motius de seguretat provocats per la pandèmia, enguany tampoc podrem organitzar la Fira de la Maduixa. Però això no vol dir que aquest tresor de la nostra terra quedi amagat. Tot el contrari, volem posar en valor els sabors que ens ofereix la primavera i que són el producte dels paisatges de la nostra comarca. Uns paisatges d’horta, de rieres, de mar i de munt. Del Maresme!

Tot i que actualment se’n conreen diverses varietats, cosa que garanteix tenir-ne durant tot l’any, és durant els mesos de primavera que la maduixa del Maresme aconsegueix la seva màxima qualitat. De l’1 de maig al 6 de juny, et convidem a gaudir de la maduixa del Maresme a través de les propostes que podràs degustar en els restaurants, pastisseries, elaboradors i altres establiments de la comarca, maridats amb vins de la Denominació d’Origen Alella.

A la promoció que porta a terme el Consell Comarcal del Maresme hi participen setze municipis: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Tiana.

A través d’aquest mapa de Google Maps, podreu comprovar quin dels establiments participants o productors de maduixes teniu més a prop per poder degustar aquesta meravellosa fruita que dona pas a l’estiu.

La iaia del Maresme també ha aprofitat per comprar maduixes del Maresme i preparar una recepta boníssima i molt fàcil de fer: mousse de maduixa. Voleu saber el seu secret? Li han facilitat uns grans cuiners: els alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella. Podeu descobrir-la a la pàgina web.

Més informació als webs www.saborsmaresme.cat i www.turismemaresme.cat.

 

Establiments de Sant Cebrià de Vallalta que hi participen:

Sant Cebrià de Vallalta
Restaurant Can Martri
Carnisseria Xarcuteria Can Martri
Sauleda Pastissers

Xarxa de Productes de la Terra

Sant Cebrià de Vallalta
Ca l’Estrany (Jaume Pla i Jubany)
Ca l’Estrany (Josep Pla i Jubany)
Cal Moliné
Fruites i verdures Can Celestí
Maduixes Can Bartomet

Darrera actualització: 03.05.2021 | 10:50