Finalitzen les obres de millora de la zona esportiva

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 00:00

S'hi ha instal·lat del mòdul per a la futura explotació del bar, s'ha construït la grada per poder veure els partits del camp de futbol i s'hi ha instal·lat la barana perimetral.

La zona esportiva de Sant Cebrià de Vallalta arriba a la seva fase final de millora. I és que aquest primer trimestre de l'any s'han acabat i recepcionat les obres de l'espai lúdic-esportiu consistents en la instal·lació del mòdul per la futura explotació del bar, la construcció de la grada per poder veure els partits del camp de futbol d'una manera més còmode i la instal·lació de la barana perimetral.

Durant el mes d'abril es portarà a terme l'enjardinament dels talussos existents amb la instal·lació de reg automàtic i la vegetació de la zona.

Queden pendent de col·locar les peces d'skate que s'ubicaran al costat del pump-trak existent. En concret, hi haurà un Flatbar, rail, kicker, quarter in run, funbox i un quarter street. Totes aquestes peces formaran el Skate Park de la Zona Esportiva de Sant Cebrià. Es pot utilitzar amb skate, amb BMX, scooter i patins.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 12:53