Formació gratuïta: Adapta el teu negoci al comerç electrònic

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

Es realitzarà els dies 16 i 18 de març de 10 a 13.30h., i el 25 de març de 11 a 12h., en format online.

Com bé deus haver comprovat el comerç electrònic ha estat avançant a passes de gegant en el darrer any degut a la crisi sanitària i als canvis en els hàbits de consum de la gran majoria de la població. Davant d'aquest fet, t'has plantejat fer canvis en el teu negoci per adaptar-lo al comerç electrònic i poder donar resposta a aquests nous hàbits de consum forçats pels continus confinaments? 

Des de Promoció Econòmica et volem oferir una formació gratuïta per tal que puguis començar a vendre online aprofitant millor el temps que inverteixes en el teu negoci. Amb aquesta formació aprendràs els conceptes bàsic de gestió de producte, gestió d'stocks i fiabilitat organitzativa per tal que puguis fer el salt a la gestió digital:

Adapta el teu negoci al comerç electrònic. A càrrec d'Oriol Pastor, consultor d’empreses i expert en competitivitat, processos i operacions e-commerce. Es realitzarà els dies 16 i 18 de març de 10 a 13.30h., i el 25 de març de 11 a 12h., en format online  a través de la Plataforma ZOOM.  

Aquest taller està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Sant Cebrià de Vallalta, Calella, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Pots fer la teva inscripció emplenant la fitxa adjunta i enviant-la amb un e-mail ademperedd@canetdemar.cat 

Darrera actualització: 10.03.2021 | 10:22