Jornada de voluntariat per netejar el bosc de l’entorn del cementiri municipal

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 00:00

És recomanable portar aigua, roba còmode, gorra i protecció solar.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, amb la col·laboració de l’Agrupació de Defensa Forestal La Vallalta, ha organitzat una matinal de neteja del bosc. En concret es tracta d’una activitat per netejar el bosc de l’entorn del cementiri municipal. Està prevista pel 19 de juny de 9 a 12h. i cal inscripció prèvia per col·laborar-hi. Les persones interessades ho poden fer a st.cebria@diba.cat indicant “inscripció neteja bosc” a l’assumpte i indicant el nom i cognoms de les persones participants. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Defensa Forestal La Vallalta.

Es tractarà de recollir les deixalles que hi ha a l’entorn del bosc on hi ha ubicada l’entrada del cementiri municipal. Els abocaments de residus al bosc són realitzats per una part minoritària de la ciutadania, però ens afecta a tots i totes. Amb aquesta jornada de voluntariat, a més de netejar aquest entorn, es vol fer una crida/denúncia de què el bosc no és un abocador i que es disposen de contenidors i de la deixalleria per poder aportar els residus sense que es provoqui una afectació del territori.

Des del consistori es facilitaran a les persones participants saques i guants. És recomanable portar aigua, roba còmode, gorra i protecció solar.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 09:35