La regidoria de Promoció Econòmica redissenya les caixes de maduixes dels productors

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:00

Hi destaca la frase "estimem la intensitat i el gust de la Vallalta" i que és un producte de km0.

Tot i que la pandèmia i les conseqüents restriccions que estem vinent impediran que enguany es celebri la tradicional Fira de la Maduixa, des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, s'estan portant a terme una sèrie d´accions per poder incentivar l´economia local i acompanyar a productors i comerç local. Una de les accions ha sigut donar una volta al disseny de les caixes que es fan servir per transportar i comercialitzar el producte estrella del nostre poble, la maduixa.

És ben sabut que la maduixa de Sant Cebrià de Vallalta és coneguda arreu i una prova és tota aquella gent que durant el cap de setmana arriba al poble per comprar-ne, sigui en el mercat setmanal o directament als productors. Per això des del consistori s'ha cregut convenient que la caixa, que és la cara visible de tota la producció i comercialització, tingués un nou aire, un aire renovat on hi quedés plasmat, encara més, el fet que és un producte de proximitat, de km0, obert a tota la comarca del Maresme o en alguns casos a tota Catalunya, un producte de màxima qualitat i intensitat.

Així doncs, us presentem el nou disseny de les caixes, per seguir guanyant terreny a altres produccions que potser no ens pertanyen per llunyania. La regidoria vol fer agraïment a l’empresa Productes Agrícoles Carreras per la seva col·laboració en el projecte.

Amb aquesta acció, i d'altres que s'estan portant a terme des de la regidoria de Promoció Econòmica com la convocatòria dels ajuts a autònoms afectats per la pandèmia, la regidora, Anna Basas, i la resta d'àrees de l'Ajuntament, volen seguir estant a prop dels que s´esforcen dia rere dia per oferir-nos als cebrianencs i cebrianenques una xarxa de comerç i serveis de gran qualitat, tant de producte com de tracte humà.

Les caixes estan a disponibilitat dels productors (pagesos) que les vulguin adquirir. Tenen diferents models i el seu ús potenciarà aquest producte de proximitat que és de gran qualitat, arreu del territori català.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 07:56

Imatges

22042021_maduixes 2