L’Ajuntament dedicarà un nou espai públic a Miquel Martí i Pol

Divendres, 11 de juny de 2021 a les 00:00

Serà una zona enjardinada que es vol convertir en un punt cultural i educatiu al municipi

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha arribat a un acord amb la Fundació Miquel Martí i Pol per dedicar al reconegut poeta català un nou espai al municipi. Es tracta de l’espai entre l’Avinguda Gaudí i el carrer Miquel Martí i Pol, que es convertirà en una zona enjardinada i entrada natural a la riera del municipi. La voluntat de l’equip de govern és inaugurar-lo l’1 d’octubre d’enguany.

L’alcalde de Sant Cebrià, Albert Pla, acompanyat de la regidora de Cultura, Anna Rodon, i el regidor d’Urbanisme, Jordi Marqueño, s’han reunit amb l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, el regidor de Cultura del municipi osonenc, Roger Canadell, i la directora de la Fundació Miquel Martí i Pol, Montse Caralt, per posar fil a l’agulla a aquest projecte.

El nou espai Miquel Martí i Pol vol ser un punt cultural i educatiu al municipi, que comptarà amb un espai de lectura i una sèrie d’elements que recordaran la figura de Martí i Pol.

Recordem que l’1 d’octubre del 2020, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va canviar de nom un tram del carrer Miquel Martí i Pol (el de davant l’Escola El Pi Gros) per carrer 1 d’octubre de 2017 en resposta a la moció presentada per ERC, JuntsXCat i la CUP l’any 2017, just després de la brutal agressió per part de les forces de l’Estat a un bon nombre de cebrianenques i cebrianencs que anaven a exercir lliurement el seu dret a vot en motiu del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya organitzat pel govern català.

Darrera actualització: 11.06.2021 | 10:08