L’Ajuntament obre un nou canal de comunicació amb la ciutadania a Telegram

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

Si ja teniu Telegram al vostre dispositiu mòbil, us podeu afegir a https://t.me/santcebriadevallalta

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha obert un nou canal de comunicació propi a la plataforma de missatgeria Telegram. L’objectiu és ampliar les vies de comunicació directes amb la ciutadania amb la voluntat de crear un espai informatiu amb contingut de servei per a la població.

Aquest canal de comunicació és unidireccional i serveix perquè el consistori cebrianenc enviï a la població tota la informació relacionada amb la gestió dels recursos públics i l’acció de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià, així com també informació interessant i rellevant sobre les afectacions als serveis públics i/o avisos d’emergència, entre d’altres.

Com us podeu subscriure al canal?

A) Si ja teniu Telegram al mòbil, afegiu-vos a https://t.me/santcebriadevallalta

B) Si no teniu Telegram al mòbil

1. Instal·leu Telegram al vostre mòbil

2. Busqueu el canal @santcebriadevallalta

3. Afegiu-vos al canal

Només cal que tinguis instal·lada aquesta eina de missatgeria instantània el teu dispositiu mòbil i rebràs totes les publicacions de l’Ajuntament al telèfon.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta afegeix així un nou canal d’informació a la ciutadania als ja existents: Facebook (@santcebria) , amb 1.493 seguidors, Instagram (@aj.santcebriadevallalta), amb 857 seguidors, i Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCBrGkUfQAiFJgvzhrY0Q13A)  

Darrera actualització: 20.07.2021 | 12:33