L’Ajuntament posa en marxa el nou web

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:00

El nou portal fa una clara aposta per la renovació del disseny, fet que el fa més atractiu, visual i amb una navegació molt més fàcil.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha estrenat aquesta setmana el nou web municipal. Es tracta d’un projecte de la regidoria de Comunicació que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona. El nou portal fa una clara aposta per la renovació del disseny respecte el de l’anterior, fet que el fa més atractiu, visual i amb una navegació molt més fàcil i intuïtiva.

Destaca la portada en la que s’hi veu clarament un destacat a la part superior en la qual et pots subscriure al butlletí de notícies setmanal que t’arribarà puntualment al correu electrònic. També hi apareixen els tràmits més usats per la ciutadania a només un clic com la instància genèrica o la cita amb un càrrec electe o personal tècnic municipal.

A continuació hi ha les notícies amb un grafisme més clar que l’anterior i més visual. També hi podreu trobar l’agenda d’activitats organitzades al municipi on hi podreu consultar els propers actes.

Entre les novetats del nou web municipal, hi ha el banner per poder escoltar els plens municipals. A la part esquerre de la pantalla hi ha els enllaços directe a la factura electrònica, el perfil del contractant i el tauler d’anuncis, així com als tràmits i gestions. També l’agenda política dels representats municipals.

A la part interior del web hi ha el menú de tot el portal que també dirigeix a un sol clic a aquelles seccions més destacades.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 13:17