Noves mesures per a la contenció de la COVID-19

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

La situació de descens continuat de la corba pandèmica permet avançar en el procés de recuperació d’activitats d’una manera progressiva i amb cautela.

A partir del dia 15 de març es posen en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Una setmana més, la situació de descens continuat de la corba pandèmica permet avançar en el procés de recuperació d’activitats d’una manera progressiva i amb cautela, com marca la lenta davallada dels indicadors epidemiològics que caracteritza aquesta tercera onada, i la necessitat de preservar el correcte funcionament del sistema sanitari.

Les modificacions afecten principalment a la mobilitat perquè decau el tancament comarcal – tot i que els desplaçaments fora de la comarca s’han de fer amb la bombolla de convivència-, als dies d’obertura dels comerços no essencials que podran obrir els caps de setmana, a l’obertura de les sales de joc i la represa d’activitats culturals i populars. Les noves mesures romanen vigents fins al 29 de març.

Més informació: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/mesures/15-marc/

Darrera actualització: 14.03.2021 | 09:19