Procés selectiu per a la cobertura temporal d’un lloc de Peó de serveis diversos

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 10:27

El termini de presentació de candidatures és de 10 dies naturals, va començar el dissabte dia 22 de maig i s’allargarà fins al proper 31 de maig de 2021.

Per al vostre coneixement i efectes, us informem que el divendres dia 21 de maig del 2021 van sortir publicades al BOPB les Bases reguladores del procés selectiu per a la cobertura temporal d’un lloc de Peó de serveis diversos (AP) en el marc del Programa de Reactivació de l’Ocupació. La durada de la contractació és de 5 mesos i mig aproximadament.

El termini de presentació de candidatures és de 10 dies naturals, va començar el dissabte dia 22 de maig de 2021 i s’allargarà fins al proper 31 de maig de 2021 (ambdós inclosos)

L’objecte d’aquestes bases és regular el procés de selecció del lloc de treball que s’indica d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, a través del “Programa de reactivació de l’ocupació” per al 2021, en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals per a l’any 2020.

La finalitat d’aquest Pla és la de promoure actuacions orientades a la millora de l’ocupació de les persones aturades i preferentment, d’aquelles que formen part de col·lectius en situació de vulnerabilitat. En aquesta convocatòria es preveu la contractació d’un Peó de serveis diversos i està adreçada a persones en situació d’atur. Aquestes bases seran de compliment obligatori per a l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i per totes aquelles persones que participin en el procés de selecció.

Darrera actualització: 24.05.2021 | 10:28