Queda prohibit encendre foc del 15 de març al 15 d’octubre

Dissabte, 13 de març de 2021 a les 00:00

Així ho dicta en BAN municipal en virtut de l’article 15 del decret 64/1995 de 7 de març de Prevenció d’Incendis Forestals.

Us informem que durant el període comprès entre el 15 de març de 2021 i el 15 d’octubre de 2021, en virtut de l’article 15 del decret 64/1995 de 7 de març de Prevenció d’Incendis Forestals, resta prohibit en tot el terme municipal:

Primer. Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà cremar: rostoll, marges i restes d’aprofitaments forestals o de jardineria. Fer focs d’esbarjo. Queda exclosa la prohibició dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions la utilització de fogons de gas i barbacoes d’obra amb mataguspires. Queda totalment prohibit utilitzar barbacoes sense mataguspires.

Segon. Si algun veí té la necessitat de fer foc podrà demanar autorització al Departament de Medi Ambient – Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.

Tercer. Dintre de les urbanitzacions estarà totalment prohibit llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc, ni tampoc a prop de zones amb vegetació propera al nucli urbà.

Quart. La Policia Local serà l’encarregada de mantenir l'ordre i vetllarà pel compliment del present ban durant aquest període, amb la col·laboració dels Agents Rurals, membres de l’Associació de Defensa Forestal ADF i Protecció Civil.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 09:04