Sant Cebrià rep el guardó de 2 Flors d’Honor en el seu primer any a Viles Florides

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 00:00

Jordi Marqueño, va ser l'encarregat de recollir el reconeixement.

El moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va lliurar el divendres 17 de setembre a la tarda les Flors d’Honor 2021 en un acte que es va celebrar a Cabrera de Mar. Hi van assistir unes 200 persones, entre representants del moviment a tot el país, representants institucionals i del món de la jardineria i de la planta a Catalunya i Andorra.

Sant Cebrià de Vallalta va rebre el primer reconeixement com a Vila Florida amb dues Flors d’Honor pel treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, Jordi Marqueño, va ser l’encarregat de recollir el guardó.

A més dels 15 municipis amb quatre Flors d’Honor, n’hi ha 64 més amb tres Flors d’Honor; 57 amb dues Flors d’Honor i 14 amb una Flor d’Honor. També hi ha 4 municipis –Bàscara (Alt Empordà), Sant Martí de Tous (Anoia), El Masnou (Maresme) i Soses (Segrià)– que s’han adherit al moviment en els darrers mesos i la seva valoració es farà en l’edició de 2022.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 14:17