Tot a punt per celebrar la Diada de Sant Cebrià

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 00:00

El consistori ha programat una sèrie d'activitats del 16 a 19 de setembre.

Aquest dijous 16 de setembre es commemora la Diada de Sant Cebrià. I per celebrar la festa major petita el consistori cebrianenc ha organitzat una sèrie d’actes. Començaran a les 17h amb Teatre educatiu a càrrec de La Guilla Teatre, Serà a la plaça de l’Església.

També a les 17h. i fins a les 19h. hi ha prevista la visita al campanar de l’església del municipi a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. A dos quarts de vuit del vespre se celebrarà la missa solemne i a les 20.15h concert d’Havaneres a càrrec del grup Mar i Vent, davant de l’església.

Els actes seguiran el cap de setmana. Dissabte 18 s’ha organitzat un torneig de petanca que començarà a les 8 del matí al Pla de la l’Andreu. A les 11h. es farà la inauguració de la Zona Esportiva municipal amb un taller d’Skate. I a les 18h. partit del primer equip del Club Futbol Sala Sant Cebrià al pavelló municipal.

Diumenge, a les 11h. al pavelló municipal, hi ha previst el Festival de Patinatge, a càrrec del Club Patinatge Sant Cebrià. I a les 18h cinema Gaudí amb la pel·lícula La dona il·legal. Podeu reservar aquí les vostres entrades: http://entrapol.is/Gk0r6

Podeu consultar tota la programació a l'agenda municipal d'aquest web.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 11:48