'Trucades contra el silenci' per a les persones grans que pateixen soledat i aïllament

Dilluns, 7 de desembre de 2020 a les 00:00

Amics de la Gent Gran ha llançat una plataforma per tal d'acompanyar telefònicament a milers de persones grans que pateixen aïllament i soledat no desitjada. La Plataforma d'Acompanyament Telefònic (PAT) permetrà estar en contacte amb aquest col·lectiu, independentment del seu lloc de residència.

Arran de la crisi sanitària i social, el telèfon s'ha convertit en el 'gran aliat' per donar resposta a les situacions de soledat no desitjada que atenen des de l'entitat. Des del mes de març, a través de la campanya 'Trucades contra el Silenci', més de 2.700 persones voluntàries de l'entitat van realitzar 103.246 trucades d'acompanyament emocional a més de 2.800 persones grans.

Un dels objectius de la plataforma és arribar a municipis en els quals l'entitat no té seu física, així com a zones rurals poc accessibles per la seva ubicació geogràfica. De la mateixa manera, aquesta nova plataforma vol facilitar la participació de persones voluntàries que disposen de poc temps o que tenen dificultat per desplaçar-se.

Les persones interessades us podeu posar en contacte amb l'entitat a través d'aquestes vies:

Mail: info@amicsdelagentgran.org

Telèfon: 34 932 07 67 73


Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:23