Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 5 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

LA GENERALITAT SUBVENCIONARÀ ELS EQUIPAMENTS PER FACILITAR LA CAPTACIÓ DE LA TDT VIA SATÈL·LIT

29 de març de 2010


El proper 3 d'abril finalitzarà el procés de transició de la televisió analògica a la Televisió Digital Terrestre (TDT). A partir d'aquesta data, la TDT serà l'única televisió d'accés universal.

Atès que existeixen nuclis de població en el territori català que presenten una falta de cobertura total o parcial a través de la TDT per via terrestre, excepcionalment s'ha hablitat la recepció de la TDT via satèl·lit (TDT-SAT). És per això que la Generalitat ha obert una convocatòria de subvencions destinades a sufragar part del cost de l'adquisició i la instal·lació d'equipaments específics i destinat als ciutadans/anes catalans residents en les zones sense cobertura per via terrestre i que presenten un risc d'exclusió digital i que únicment tenen accés a la TDT-SAT.

Les subvencions tindran caràcter retroactiu, és a dir, cobriran les instal·lacions fetes des del primer de gener de 2010, i el seu import màxim serà de 200€. La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació serà l'òrgan competent per resoldre la convocatòria de subvencions. L'assessorament a l'usuari final en la presentació de la sol·lictud de subvenció anirà a càrrec de les empreses instal·ladores de telecomunicacions.

 

Per a més informació, consulta els enllaços que es detallen a la notícia. I per contactar via correu electrònic, fer arribar la consulta a l'adreça de correu electrònic sat_tdt@gencat.cat.

Enllaços relacionats

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219