Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 5 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Deixalleria de la Vallalta

1 de març de 2018


Horaris de la  Deixalleria de la Vallalta


  • Dimarts a dissabte de 9h a 16h.
  • Diumenge de 9 a 14h.
  • Dilluns tancat.D’acord amb la ordenança fiscal núm. 35 de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta d’acord amb l’ús de la Deixalleria de la Vallalta, disposa de bonificacions.

Article 6è. Bonificacions

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta concedeix als usuaris (exclusivament particulars) assidus de la Deixalleria de la Vallalta, una bonificació sobre la Taxa d’escombraries de tots els habitants de Sant Cebrià de Vallalta. A aquests efectes els usuaris, caldrà demanar un justificant a l’operari de la deixalleria. Aquest justificant es pot demanar:

  • Cada dia que en què portem residus. No es pot comptabilitat més d’una visita per dia.
  • Demanar un resum anual a finals d’any.


Aquests justificants, per tal de poder beneficiar-se de les bonificacions, s’hauran de presentar a les dependències municipals junt amb una instància, com a data màxima el 31 de gener de l’any següent del justificat. Únicament són vàlids els justificants de l’any en curs, no seran acumulables dels anys anteriors. 


La bonificació s’aplicarà a l’import anual de la taxa d’escombraries i es farà efectiva a l’exercici de l’any següent. El percentatge de bonificació estarà en funció del nombre de visites a la deixalleria, sense que es pugui comptabilitzar més d’una visita al dia i d’acord amb el barem següent: 
Nombre de visites/any

Percentatge de bonificació

0 a 2

0%

3 a 6

5%

7 a 10

10%

11 a 15

15%

Més de 15

20%


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219