Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 26 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
programa d'activitats Sant Joan organitzat pel CESC
programa d'activitats Sant Joan organitzat pel CESC

El CESC i l’Ajuntament sumen forces per la celebració de Sant Joan al nostre municipi

14 de juny de 2018


Enguany se celebren deu anys de l'arribada de la Flama del Canigó per primer cop a Sant Cebrià de Vallalta. Una tradició del Rosselló de la que s'encarrega de gestionar la Vocalia d'Agermanament del CESC, creada arrel de l'agermanament amb Sant Cebrià del Rosselló . La flama és a més, encara més especial aquest any, ja que per primer cop arribarà des de Perpinyà a Saint Cyprien del Rosselló, on una representació de l'Ajuntament i de la societat civil de Sant Cebrià de Vallalta l'estarà esperant per traslladar-la fins aquí, on arribarà aproximadament sobre dos quarts de vuit del vespre i on també hi haurà una representació del Comitè de Jumelage de Saint Cyprien.

Però això no és tot, el mateix dia 23 al matí, alguns membres del CESC se situaran a la 1 del migdia en una paradeta del mercat, al Carrer Esplanada, per fer "ramets de Sant Joan", una bonica tradició del Rosselló que s'ha volgut portar a Sant Cebrià aprofitant que els nostres entorns naturals ens permeten collir la flor de Sant Joan.

Tornant a la vesprada, un cop arribi la Flama del Canigó a l'Esplanada del Baix Montseny s'iniciarà una cercavila amb música pels carrers més cèntrics de la vila fins a arribar al Pavelló Municipal, on es donarà inici a la lectura dels Manifestos de la Flama, com ja és tradició i on  també s'hi exposarà el recull de fotografies "Una dècada de flama"./div>

La finalització de la lectura dels manifestos donarà el punt de partida a l'inici del sopar, que aquest any, per primer cop, se celebrarà a l'aire lliure, reprenent la tradició típica de les revetlles de Sant Joan. Un sopar on els veïns podran optar per portar menjar de carmanyola o fer servir el servei de food track que s'ha contractat des de l'Ajuntament, per acabar continuant la festa a l'aire lliure amb l'encesa de la foguera i al ritme de la música d'Urban Events.

Recordeu que cal reservar la taula per al sopar posant-se en contacte amb l'Ajuntament al correu scvl.ajuntament@diba.cat o al telèfon 93.763.10.24.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219