Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 20 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
Carnestoltes 2019 Sant Cebrià de Vallalta
Carnestoltes 2019 Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebrià es prepara per al Carnestoltes

12 de febrer de 2019


El dia 2 de març se celebra el Carnestoltes i Sant Cebrià de Vallalta es torna a preparar un any més per la seva tradicional Rua. Serà a partir de les 18 h, quan, després de donar la benvinguda al Rei i a la Reina de Carnestoltes, s'iniciarà un cercavila pels carrers del poble. El punt d'inici serà el carrer Miquel Martí i Pol, passant pels carrers Ausiàs March i l'avinguda Maresme, per finalitzar al pavelló municipal.

Un cop al pavelló, es lliuraran els premis del concurs de disfresses, que consistiran en xecs regals per a bescanviar en restaurants i establiments municipals. La festa però s'allargarà fins la nit, quan es celebrarà un sopar de germanor ( en el qual cadascú s'haurà de portar una carmanyola amb menjar) i es donarà pas a la festa discomòbil que anirà a carrer de DJ KIKO d'Urbant Events, que anirà acompanyada de servei de bar.


Concurs de disfresses


A l'apartat de la dreta es poden descarregar el full d'inscripció i les bases del concurs de Carnestoltes. Cal recordar que el dia màxim per a realitzar les inscripcions és el dia 22 de febrer.

Els premis que es repartiran aniran des de 300 fins a 40 euros, en funció de la modalitat de participació. Seran triats per un jurat especialista integrat per professionals de la costura, el maquillatge, la coreografia i el teatre, i seran els encarregats de valorar les propostes i adjudicar els guanyadors, seguint els criteris generals de valoració (veure'ls a les bases). A diferència d'altres anys, enguany comparses i carrosses competiran dins una mateixa categoria. Altres de les novetats d'aquest any són que la categoria individual competirà en tres grups diferents, segons franja d'edat i que, en aquesta edició, no hi haurà distinció entre els participants del municipi i aquells que vinguin de fora.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219