Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 5 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Festa del Mil·lenari, els dies 23 i 24 de març
Festa del Mil·lenari, els dies 23 i 24 de març

Torneig de cavalleria, que se celebra el dia 24 a la 13 h
Torneig de cavalleria, que se celebra el dia 24 a la 13 h

El 23 i el 24 de març, dos dies de festa per commemorar l’any del mil·lenari

22 de març de 2019Sant Cebrià de Vallalta celebra enguany l'any del mil·lenari, en commemoració a la primera referència on apareix el nom del municipi: una còpia d'un document dels segles IX al XIV d'un cartolà de Carlemany i que es troba en l'Arxiu del bisbat de Girona.


Per commemorar els mil anys d'història documentada del municipi, l'Ajuntament ha organitzat una festa commemorativa que tindrà lloc els pròxims 23 i 24 de març al carrer Esplanada des de les 10 del matí fins a les 21 h. La festa, que estarà ambientada en l'època medieval, comptarà durant tot el dia amb diferents parades d'alimentació artesana, objectes de consum fets a mà i música per ambientar.


A més, durant la celebració els assistents podran participar a diferents tallers de monedes, d'escrivania i de forja i podran gaudir de les diverses accions itinerants que actors i músics duran a terme els dies de la festa. Una de les activitats que cal destacar és el torneig de cavalleria que se celebrarà el dia 24 a 13.00 h a Can Bachs (al costat del pavelló municipal).

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219