Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 5 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Totes les alumnes van rebre un diploma d'assistència
Totes les alumnes van rebre un diploma d'assistència

Finalitza amb èxit el curs de defensa personal

2 d'abril de 2019


El passat divendres va finalitzar el curs de defensa personal adreçat a les dones que es va posar en marxa el mes de març conduït per l'entrenador Manuel Fernández, Sense 5è DAN.

Un total de deu dones, d'entre les que es trobava l'alcaldessa municipal, han pres part d'aquesta iniciativa, coincidint en què ha estat una bona experiència d'aprenentatge; curta però intensa. Les participants han manifestant el seu interès en què es duguin a terme aquestes iniciatives més sovint, incidint en què no només haurien de fer-se per commemorar el dia de la Dona Treballadora, com ha estat aquest cas, sinó també com una activitat regular municipal.

Com a acomiadament i últim dia de curs, l'entrenador va fer entrega de diploma d'assistència al curs a totes les alumnes i l'alcaldessa, Sònia Scafa, va oferir com a obsequi i en representació a l'Ajuntament, una caixa de maduixes de Sant Cebrià a totes aquelles persones que han fet possible el curs, en especial a les Mosses d'Esquadra Laura Fernández i Bárbara Driessen.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219