Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 7 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La sessió formativa "Marc Legal i Transparència" va tenir lloc dissabte dia 6 d'abril al Punt Jove
La sessió formativa "Marc Legal i Transparència" va tenir lloc dissabte dia 6 d'abril al Punt Jove

Se celebra la sessió formativa “Marc legal i transparència” destinada a associacions sense ànim de lucre

10 d'abril de 2019


El passat dissabte, 6 d’abril, va tenir lloc la sessió formativa "Marc legal i transparència" a càrrec de l’advocada Sònia Fabra de FUNDESPLAI. Una activitat que es va dur a terme al Punt Jove i que estava adreçada a associacions sense finalitat de lucre de Sant Cebrià i de municipis veïns de la Vallalta. Aquesta formació, totalment gratuïta pels participants i subvencionada al 100% des de la Diputació de Barcelona, era la primera de les sessions que es realitzen des de l’Àrea de Joventut a les entitats locals i estava destinada a informar sobre el programa formatiu que la Diputació ofereix al teixit associatiu.


En total, van ser set les entitats que van participar; totes set de Sant Cebrià de Vallalta i  representades per 9  persones. A banda, també van ser-hi presents la nova dinamitzadora juvenil del Punt Jove i la tècnica auxiliar de joventut del municipi. La participació en aquesta activitat per part de l’Ajuntament implica que des d’aquest s’ha rebut el material actualitzat i vigent referent al marc normatiu que regula les associacions sense finalitat de lucre. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219