Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 6 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La fira de la maduixa d'enguany ha aconseguit reunir un gran nombre d'assistents
La fira de la maduixa d'enguany ha aconseguit reunir un gran nombre d'assistents

La maduixa va ser la protagonista indiscutible de la jornada
La maduixa va ser la protagonista indiscutible de la jornada

Gran participació per la vintena edició de la Fira de la maduixa

29 d'abril de 2019


Molts cebrianencs i cebrianenques van acostar-se ahir a la vintena la Fira de la maduixa en una de les edicions amb més participació dels últims anys. Els fets que, encara que estigués núvol, el dia aguantés sense pluja i que moltes persones haguessin de desplaçar-se per votar a les eleccions generals, van influir segurament en què aquesta edició fos una de les més concorregudes de les últimes etapes.

El programa d'activitats, que anaven des d'un taller de galetes infantils fins a la fabricació de menjadores i nius d'ocells, passant per ioga facial, zumba, dansa o sardanes, va fer que en tot moment la Fira gaudís d'un ambient animat i de bon ritme. A més, aquesta edició va comptar amb novetats com la música itinerant de Men in Swing en la qual els músics van tocar fins a tres cops per l'espai firal, o el circuit de ponis que gestionava l'associació Cavalls per Tothom. Activitats que es van fusionar amb altres de més conegudes com la batucada, tallers de maquillatge, jocs de fusta gegants o l'animació infantil d'Oriol Bargalló.

Les paradetes de maduixes van ser protagonistes indiscutibles de la jornada, arribant en molts casos a exhaurir existències molt abans que finalitzés la fira. També van tenir molt bona rebuda totes les altres paradetes de menjar i artesania i el servei de bar que va anar a càrrec del Casikeno.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219