Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 2 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Tots els premiats i premiades durant el certamen celebrat el passat divendres a l'escola El Pi Gros
Tots els premiats i premiades durant el certamen celebrat el passat divendres a l'escola El Pi Gros

El Pi Gros reparteix els premis guanyadors del certamen literari de Sant Jordi 2019

29 d'abril de 2019L'escola el Pi Gros va realitzar el passat divendres l'entrega de premis del certamen literari que se celebra cada dos anys amb motiu de Sant Jordi. Una activitat que encoratja els alumnes a endinsar-se en el món de l'escriptura des de ben petits i que es treballa des de l'aula com a feina d'expressió escrita.

En l'edició del certamen d'enguany s'hi han presentat tots els alumnes des de primer fins a sisè de primària amb un total de 226 candidatures. D'aquestes, han estat sis els que s'han endut els primers i segons premis per a les tres categories guanyadores: la C de Rodolins, destinada als més petits de cicle inicial (primer i segon de primària), la B de Narrativa i Poesia per als de cinquè i sisè i l'A, també de narrativa i poesia, destinada als de tercer i quart de primària. Els guanyadors van rebre un diploma, una xocolatina i un llibre, comprat de manera personalitzada en funció dels gustos dels alumnes premiats.

A l'acte de l'entrega de premis hi va prendre part l'alcaldessa, Sònia Scafa, en representació de l'ajuntament, ja que des del consistori es col·labora amb aquest certamen mitjançant el pagament dels llibres.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219