Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 5 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El Casal d'estiu municipal ha organitzat una reunió el pròxim dia 30 de maig per informar les famíles sobre les novetats d'aquesta temporada.
El Casal d'estiu municipal ha organitzat una reunió el pròxim dia 30 de maig per informar les famíles sobre les novetats d'aquesta temporada.

Sant Cebrià es prepara per al Casal d'estiu

9 de maig de 2019


Un any més, torna el Casal d'estiu al nostre municipi. Un projecte que té previst arrencar el dia 25 de juny i que s'allargarà fins al 26 de juliol amb horari de 8 a 16 h. Aquest espai, pensat per a infants i adolescents des de 3 fins a 14 anys, té per objectiu que els participants gaudeixin de les vacances escolars a través de diverses activitats, com ara el joc, l'esport o la descoberta de l'entorn. Com a novetat, aquest any el Casal d'estiu gaudirà de les instal·lacions de la zona esportiva per al desenvolupament d'algunes de les seves activitats.

El casal d'estiu municipal ha organitzat una reunió el pròxim dia 30 de maig per informar les famílies sobre les novetats d'aquesta temporada. Serà a les 19 h al menjador de l'escola El Pi Gros.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219