Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 8 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
control policial_09042020
control policial_09042020

La Policia Local incrementa els controls durant la Setmana Santa per evitar l’arribada de persones a la segona residència

9 d'abril de 2020


Des del passat 15 de març, quan van entrar en vigor les restriccions de mobilitat a causa de la declaració de l’estat d’alarma sanitària, la Policia Local i Protecció Civil de Sant Cebrià de Vallalta han augmentat els controls de mobilitat diaris per refrenar els desplaçaments de la ciutadania i sancionar aquells no justificats i que s’han efectuat fora de les recomanacions dictades pel govern. Coincidint amb l’arribada de la Setmana Santa, aquests dos cossos reforçaran els controls als accessos del municipi per evitar l’arribada de persones a la segona residència.

Així doncs, des d’avui i durant tota la Setmana Santa la policia intensificarà els controls als punts d’entrada a la població i en els llocs de concentració habitual de segones residències a Sant Cebrià. La voluntat és fer complir les mesures dictades durant l’estat d’alarma i impedir que les persones procedents d'altres pobles passegin pels carrers del municipi com si no passés res i d’aquesta manera s’incrementi el risc de propagació del coronavirus.

Fins el dia d'avui la Policia Local ja ha fet 10 denúncies. Recordem que aquestes sancions poden acabar amb multes que van dels 601 € als 30.000 €.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219