Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 8 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
mercat 2
mercat 2

Aquest dissabte 2 de maig es reobre el mercat setmanal

30 d'abril de 2020


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, seguint les recomanacions de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ha decidit reprendre l’activitat del mercat setmanal dels dissabtes al matí al carrer Esplanada. El mercat es tornarà a muntar aquest dissabte 2 de maig entre les 8.30h i les 13.30h.

Per extremar les mesures de seguretat i distanciament necessàries decretades durant l’estat d’alarma per la COVID-19, el consistori ampliarà la distància de separació entre les parades, senyalitzarà el recorregut amb tanques i habilitarà sortides entre parades. També es demana a les persones usuàries que respectin la distància de dos metres i esperin el seu torn formant una cua. A més, no es permetrà a la clientela tocar els productes i serà el paradista qui en faci la manipulació amb les mesures de seguretat dictades.

Recomanem a les persones que vagin a fer la compra ho facin seguint les mesures sanitàries establertes i facin ús de mascareta protectora i guants per tal de garantir la seva pròpia salut així com la dels altres.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219