Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 5 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
decret dol
decret dol

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'afegeix al dol amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19

27 de maig de 2020


El president de la Generalitat, Joaquim Torra, ha decretat el dol a tot el territori de Catalunya fins el pròxim 5 de juny amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19.

En el decret s’especifica que durant aquest període de dol les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat així com en les corporacions públiques de Catalunya. Per això, des d’avui les banderes de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta onejaran a mig pal.

El president afirma: “aquesta situació extrema que ha patit i està patint el poble de Catalunya ha tingut múltiples conseqüències negatives en els serveis públics i els seus treballadors, en l’economia del nostre país i en la vida de tots i cadascun dels ciutadans. La vessant més cruenta d’aquesta crisi sanitària ha estat la pèrdua de milers dels nostres conciutadans i, en molts casos, amb la conseqüència més dolorosa que les seves famílies i amics ni tan sols han pogut acomiadar-los, ni acompanyar-los en els darrers moments de la seva vida”.

El Govern de la Generalitat, compartint la tristesa i el desconsol amb tots els ciutadans de Catalunya que han patit aquests efectes de la pandèmia, vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes. Un sentiment al que s’afegeix l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219