Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 4 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
segells
segells

registre
registre

Sant Cebrià de Vallalta participa de l’exposició “Quan anàvem a estudi”

11 de juny de 2020


L’arxiu municipal de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta participa activament de l’exposició virtual "Quan anàvem a estudi" que organitza la Diputació de Barcelona amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius. El Programa de Manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals, al qual estem subscrits, a través de l'equip d'arxivers itinerants de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, ha endegat aquesta exposició que està formada per un total de 118 documents de 47 arxius municipals.

Sant Cebrià de Vallalta ha cedit la portada del llibre de visites d’inspecció de l’escola nacional mixta, que data del 1958, i segells de la Mutualitat Nacional d’Ensenyança Primària del 1960.

Podeu accedir a l’exposició a: https://www.diba.cat/es/web/quan-anavem-a-estudi/galeria-d-imatges

Actualment, la Xarxa d’Arxius Municipals està formada per 236 arxius municipals, dels quals manté el servei de 150 arxius municipals, a través d’un equip de 10 arxivers itinerants i, comparteix recursos i serveis amb 86 arxius municipals, amb arxiver propi.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219