Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

PROGRAMA DE GIMNÀSTICA PER A GENT GRAN DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

19 de gener de 2009


L'Ajuntament pretén oferir als col·lectius de la Gent Gran, classes de gimnàstica de manteniment i correctora de manera gratuïta. Aquest programa compta amb el suport de l'Àrea d'Esports de La Diputació de Barcelona, i amb la monitora titulada Anna Roca.


Aquesta activitat està pensada per al col·lectiu de la gent gran de la vila que està interessada en destinar part del seu temps lliure a la pràctica esportiva de manteniment i, a més, relacionant-se amb persones de les seves característiques socials i culturals.


Horaris:

Aquestes classes es realitzen es realitzen al pavelló els dimarts i dijous de 15:30 a 16:30 hores. En una segona fase es vol fer una ampliació horària a matins.


Desenvolupament i descripció:

Es realitzen classes gratuïtes de gimnàstica de manteniment i correctora adequada a aquest col·lectiu, amb una periodicitat de dos dies a la setmana, d'una durada d'1h a cada sessió, les quals consisteixen en sessions de manteniment, de gimnàstica suau, de tonificació, de relaxació i d'activitats aeròbiques, totes elles adaptades a les característiques d'aquest col·lectiu, per tal d'introduir-los en la formació física..


A més, també es pretén fer conscients als participants de la importància que té en el nostre organisme la realització d'activitat física, i la transferència que té amb la salut .


Aquest programa apropa a aquest col·lectiu unes noves experiències que seran base de noves relacions socials entre el grup, de manera que l'esport sigui més un fet social i no de rivalitat o de competició.


Les persones interessades només han d'adreçar-se a l'Ajuntament i emplenar el full d'inscripció, que és l'únic requisit que es sol·licita. A partir d'aquí poden gaudir d'aquest servei gratuït.

LES INSCRIPCIONS RESTEN OBERTES AL LLARG DE L'ANY!!!


És un servei que proposa una posada en marxa de l'activitat física, una la millora de la salut i per tant una millora de la qualitat de vida, amb monitors qualificats i titulats.


L'Ajuntament assumeix tot el cost de les activitats (monitors, materials, etc.) i aquestes es desenvolupen en la pista/escenari del Pavelló municipal.


Veniu, us agradarà!!

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219