Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 17 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
L'Hivernacle: un espai on créixer
L'Hivernacle: un espai on créixer

SERVEI MUNICIPAL PER A JOVES D'11 A 16 ANYS: " L'HIVERNACLE: UN ESPAI ON CRÉIXER"

14 d'abril de 2014L'HIVERNACLE: UN ESPAI ON CRÉIXER vol ser un servei on cada jove trobi el seu procés educatiu i que el visqui com a únic. Aquest espai fomentarà una socialització àmplia, plural, flexible, diversa i capaç de produir models d’integració i de convivència positiva en el sí del propi servei així com amb la resta de la comunitat del municipi. Està dirigit a nois/es d'entre 11 i 16 anys i s'organitzaran per grups d'edat.

Les seves funcions principals són desenvolupar una tasca socioeducativa en el temps lliure i donar suport, estimular i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i la integració social en l’esbarjo de les persones ateses.

L’Hivernacle és un servei municipal organitzat per la regidoria tècnica de joventut de Sant Cebrià de Vallalta en coordinació amb els serveis socials municipals, i gestionat per l’entitat  “Nara, iniciatives socials i serveis educatius”.

Preu de l'activitat: Aquest servei municipal estarà subvencionat per l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la Diputació de Barcelona fins a la propera aprovació de la taxa corresponent. Places limitades.


cartell hivernacle 2015-16


* Les inscripcions del curs 2015-16 seran del 21 al 24 de setembre de 9h a 11h i de 17h a 19h a la Sala de l'Hivernacle (porta lateral del Punt jove).


CONTACTE


">

Per més informació o aclariment de dubtes poseu-vos en contacte amb l'equip educatiu a:


HORARI D'ATENCIÓ TELEFÒNICA

647 733 366
De dilluns a dijous de 15:45h a 16:30h i de 19:30h a 20h i divendres de 9:30h a 13:30h.

Per correu electrònic a: 

hivernacle@diba.catBlog L'HivernacleTrobareu tota la informació actualitzada i les programacions per a descarregar.

Facebook L'Hivernacle Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219