Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 23 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
L'Hivernacle: un espai on créixer
L'Hivernacle: un espai on créixer

L'hivernacle: un espai on créixer. Servei municipal per a joves de 12 a 16 anys

8 d'abril de 2018L'HIVERNACLE: UN ESPAI ON CRÉIXER vol ser un servei on cada adolescent trobi el seu procés educatiu i que el visqui com a únic. Aquest espai fomentarà una socialització àmplia, plural, flexible, diversa i capaç de produir models d’integració i de convivència positiva en el sí del propi servei així com amb la resta de la comunitat del municipi. Està dirigit a nois/es d'entre 12 i 16 anys i s'organitza per grups d'edat, en el Punt Jove coma seu central i en altres instal·lacions municipals. 

Les seves funcions principals són desenvolupar una tasca socioeducativa en el temps lliure i donar suport, estimular i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i la integració social en l’esbarjo de les persones que hi participen.

L’Hivernacle és un servei municipal gestionat pe l'àrea de joventut de Sant Cebrià de Vallalta en coordinació amb els serveis socials municipals.

Preu de l'activitat: Aquest servei municipal està subvencionat per l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la Diputació de Barcelona. Places limitades.


CONTACTE

Àrea de joventut.

Ana Castelo | Tècnica Auxiliar de joventut

castelova@dibat.cat Per més informació o aclariment de dubtes poseu-vos en contacte amb l'equip educatiu a:


HORARI D'ATENCIÓ TELEFÒNICA

647 733 366
De dilluns a divendres de 15:45h a 16:30h i de 19:30h a 20h i divendres de 9:30h a 13:30h./p>

Per correu electrònic a: 

scvl.hivernacle@diba.catBlog L'HivernacleTrobareu tota la informació actualitzada i les programacions per a descarregar.

Facebook L'Hivernacle Tríptic informatiu sobre l´Hivernaclecartell informatiu L´Hivernacle

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219