Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Guia de transport públic del Maresme
Guia de transport públic del Maresme

EL DEPARTAMENT DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT I L'ATM DE BARCELONA EDITEN LA GUIA DE TRANSPORT PÚBLIC DEL MARESME

16 de març de 2015


El Departament de Territori i Sostenibilitat i l’ATM de Barcelona han editat la “Guia de transport públic del Maresme”, un projecte pensat per donar resposta a les necessitats de mobilitat dels ciutadans del Maresme. La guia integra tota l’oferta de transport públic, urbà i interurbà, d’aquesta comarca i també amb poblacions d’altres comarques, i incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, caps, comissaries de mossos d’esquadra, urbanitzacions, etc.

La guia informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat i el cercador de rutes “Mou-te”, de la Generalitat, que es pot consultar en entorn web (mou-te.gencat.cat) i entorn mòbil (gencat.mobi/moute).

Podeu descarregar-vos la guia clicant aquí.

Inicialment se n’han editat 50.000 exemplars, que es distribuiran entre els diferents operadors (Rodalies, companyies d’autobusos) i el Consell Comarcal del Maresme. Aquesta Guia és el primer producte d’una col·lecció pensada per estendre’s a altres zones de Catalunya.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219