Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 16 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L’ARXIU MUNICIPAL PARTICIPA A L’EXPOSICIÓ “DESMUNTANT LA REPÚBLICA”

10 de juny de 2019

Per commemorar el Dia Internacional dels Arxius, que se celebra cada 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona presenta la mostra virtual «Desmuntant la República». A partir de documents del període comprès majoritàriament entre l’inici de la Guerra Civil, l’any 1936, i fins el 1952 amb la fi del racionament, la Xarxa d’Arxius Municipals ha confeccionat una mostra digital que es pot consultar al web www.diba.cat/web/desmuntant-la-republica.

Visita oficina mòbil del consumidor

7 de juny de 2019

DIA: DIJOUS 27 DE JUNY DE 2019. HORARI: 12’00 a 13’00LLOC: APARCAMENT CAN MARTRI PER ATENDRE LES VOSTRES CONSULTES I OFERIR-VOS INFORMACIÓ SOBRE TEMES DE CONSUM. Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del: • Consum.

Revetlla Sant Joan 2019

7 de juny de 2019

Ja queda poc per la Revetlla de Sant Joan, i l’Ajuntament de Sant Cebrià en col·laboració amb el CESC, l’ADF i C.E. Sant Cebrià de Vallalta  tenen com objectiu reunir un any més als Santcebrianencs  a celebrar conjuntament la nit més curta de l’any. Començarà a les 20 h amb l’arribada de la Flama del Canigó organitzada pel CESC que serà acompanyada pel ritme de Perkuvallalta  fins a la zona esportiva.

Campus de patinatge estiu 2019

6 de juny de 2019

Un any més, el Club de patinatge de Sant Cebrià de Vallalta organitzarà el Campus de patinatge al pavelló poliesportiu municipal durant el mes de juliol. Enguany el club, per primer cop, també organitzarà per les seves patinadores i els seus patinadors, unes jornades de tecnificació de patinatge l'última setmana del mes de juny.

Obres de millora i d'adequacions al carrer Narcís Monturiol

3 de juny de 2019

El passat dilluns 20 de maig es van posar en marxa una sèrie d'actuacions en el carrer Narcís Monturiol, amb l'objectiu d'implementar millores i adequacions en un dels carrers més antics de Sant Cebrià. En les obres que s'hi estan duent a terme es dotarà el carrer d'una nova pavimentació, amb una calçada única formada per llambordes, tant pel que fa al tram de vianants com en el de circulació de vehicles.

Informació d'interès sobre el Casal d'estiu 2019

30 de maig de 2019

Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, el Casal d’estiu d’enguany està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives. A més, aquest any la temàtica és ben original i girarà entorn de la troballa d’un nou planeta que sembla que té les condicions per ser habitable i, per tant, es busquen voluntaris aventurers per construir allà una nova vida.

SOREA no oferirà servei a Sant Cebrià el pròxim 7 de juny

30 de maig de 2019

SOREA romandrà amb l’oficina tancada en el nostre municipi el pròxim 7 de juny. No obstant això, el servei d’atenció telefònica al client per a gestions comercials és el 900 405 070 i funciona sempre en horari de dilluns a divendres de 8 a 21 h. També resta obert, les 24 h tots els dies de l’any, el servei d’atenció al client en cas d’incidències o avaries: 900 304 070. 

“Diverso”, el nou servei gratuït que farà de Sant Cebrià un municipi inclusiu per a tots els col·lectius

29 de maig de 2019

Sant Cebrià compta des del mes d'abril amb un servei de planificació i assessorament gratuït per adaptar el municipi a les necessitats de les persones i famílies amb diversitat funcional. Un servei que es fa de la mà de Mamas·g amb el projecte "Diverso", que vetlla perquè els equipaments i productes municipals puguin ser adaptats amb un enfocament cap a tota classe de persones.

Tot a punt pel Casal d’estiu: reunió al menjador del Pi Gros dijous 30 de maig

29 de maig de 2019

Tot està a punt per a una nova edició del Casal d’estiu de Sant Cebrià. Amb objectiu de donar a conèixer tots els detalls d’aquest, demà dijous dia 30 es farà una reunió informativa a les 19 h al menjador de l’escola El Pi Gros.  Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, aquest servei d’estiu està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives.

Curs gratuït d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

29 de maig de 2019

Arrenca un nou curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. Es tracta d’una formació oficial, dirigida a persones que es trobin en situació d’atur, que dóna accés a feines de cuidador/a de persones dependents en institucions, gericultur/a o persona a càrrec de minusvàlids físics, psíquics i sensorials.

Registres del 1 al 10 de 1805
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 181 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219