Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 15 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Activada l'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor generalitzada

26 de juny de 2019


Onada de calor

Degut a les altes temperatures que estem patint aquests dies, la Generalitat ens ofereix els següents consells i ens indica que prenguem nota de la situació d´aquests dies. "Alerta per onada de calor. Superació llindar d'avis {35°C costa i 37°C interior Maresme}. Vàlida des de les 10h del 26/06/19 fins 21h del 30/06/19"

Sant Cebrià rep un any més la Flama del Canigó de la mà dels nostres amics de Saint Cyprien du Roussillon

26 de juny de 2019


La flama

SANT JOAN 2019 El nou govern enceta la seva legislatura amb la celebració de la tradicional revetlla de Sant Joan 2019, encapçalat per l’alcalde Albert Pla i els seus regidors d’ERC Anna Basas, Anna Rodón, Jordi Armengol, juntament amb Jordi Marqueño i Isabel Vico de Junts per Catalunya. El passat cap de setmana, Sant Cebrià de Vallalta va celebrar, de la mà del CESC, els onze anys de l'arribada de la Flama del Canigó al nostre municipi.

El nostre alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´Arenys de Munt conviadat pel nou govern

26 de juny de 2019


Alcaldes

El passat 24 de juny el nostre Alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´en Roca d´Arenys de Munt, convidat pel govern d´en Josep Sànchez, company de partit (ERC). L’origen de la Fira de la Cirera d’en Roca es remunta a final del segle XIX, quan degut a la fil•loxera es van haver d’abandonar molts camps dedicats al cultiu de la vinya i els pagesos van haver de treballar en d’altres activitats.

L´Ajuntament torna a tenir penjada la pancarta "Llibertat Presos Polítics"

25 de juny de 2019


Pancarta Presos Polítics

L´Ajuntament de Sant Cebrià torna a penjar la pancarta per a la Llibertat dels Presos Polítics. La Junta Electoral va obligar despenjar-les durant la campanya electoral però passades les eleccions, i quedant palès que tenim un Ajuntament majoritàriament sobiranista oferim el nostre absolut suport als presos, preses, exiliats i exiliades polítiques.

21 de juny: Dia mundial de l'ELA

21 de juny de 2019

Avui és el dia mundial de l´ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). L´Ajuntament de Sant Cebrià s´afegeix a aquesta causa fent un gest per l´ELA.   Fundació Miquel Valls #fesungestperlela

Pacte entre ERC i JxCAT

21 de juny de 2019


Regidors

ERC Sant Cebrià i JxCat Sant Cebrià arriben a un pacte per poder governar conjuntament els propers 4 anys. Creiem fermament que les dues forces polítiques es complementen per poder garantir un bon equip de treball. Ens trobem en la primera setmana del nou mandat i ja hem començat a moure´ns per poder ser el més eficients possibles, quant abans millor. Som conscients de la gran responsabilitat que tenim entre mans i que només pot anar bé amb un govern ferm.

Obres de millora i d'adequacions al carrer Narcís Monturiol

3 de juny de 2019

El passat dilluns 20 de maig es van posar en marxa una sèrie d'actuacions en el carrer Narcís Monturiol, amb l'objectiu d'implementar millores i adequacions en un dels carrers més antics de Sant Cebrià. En les obres que s'hi estan duent a terme es dotarà el carrer d'una nova pavimentació, amb una calçada única formada per llambordes, tant pel que fa al tram de vianants com en el de circulació de vehicles.

Informació d'interès sobre el Casal d'estiu 2019

30 de maig de 2019

Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, el Casal d’estiu d’enguany està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives. A més, aquest any la temàtica és ben original i girarà entorn de la troballa d’un nou planeta que sembla que té les condicions per ser habitable i, per tant, es busquen voluntaris aventurers per construir allà una nova vida.

SOREA no oferirà servei a Sant Cebrià el pròxim 7 de juny

30 de maig de 2019

SOREA romandrà amb l’oficina tancada en el nostre municipi el pròxim 7 de juny. No obstant això, el servei d’atenció telefònica al client per a gestions comercials és el 900 405 070 i funciona sempre en horari de dilluns a divendres de 8 a 21 h. També resta obert, les 24 h tots els dies de l’any, el servei d’atenció al client en cas d’incidències o avaries: 900 304 070. 

“Diverso”, el nou servei gratuït que farà de Sant Cebrià un municipi inclusiu per a tots els col·lectius

29 de maig de 2019

Sant Cebrià compta des del mes d'abril amb un servei de planificació i assessorament gratuït per adaptar el municipi a les necessitats de les persones i famílies amb diversitat funcional. Un servei que es fa de la mà de Mamas·g amb el projecte "Diverso", que vetlla perquè els equipaments i productes municipals puguin ser adaptats amb un enfocament cap a tota classe de persones.

Registres del 101 al 110 de 1906
« Pàgina 11 »  [ 1 | ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | ... | 191 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219