Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 15 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Presentació del "Binomio Perfecto" diumenge 24 a Can Coris

8 de març de 2019

El diumenge 24 de març a les 18.00 h Mercè Marsal presentarà la seva obra "El Binomio Perfecto", sota l'organització del CESC a Can Coris ( plaça de l'Església, 1). L'obra de Marsal és una novel·la basada en la biografia de Leonardo da Vinci, en la que es mescla la història real amb el gènere novel·lístic, fent servir la combinació d'elements literaris amb altres més propis del món de la recerca.

Rafel Nadal presenta el “El fill de l’italià” a Can Coris

8 de març de 2019

Dissabte 23 de març, Rafel Nadal presentarà a Can Coris la seva obra “El fill de l’italià” a les 19 hores a la sala gran de Can Coris, a la plaça de l’església, 1 de Sant Cebrià de Vallalta. ‘El fill de l’italià’ és la novel·la que ha guanyat la 39a edició del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull. Una obra escrita que parla sobre el miler de mariners italians que es varen refugiar a Caldes de Malavella l’any 1944.

Sant Cebrià torna a omplir els seus carrers amb la rua del Carnaval

7 de març de 2019

Més de 300 persones va assistir a la Rua de Carnaval que va tenir lloc el passat dissabte dia 2 de març i que va recórrer els carrers del municipi a partir de les 18.30 h al so dels balls i la música de les comparses. D'aquestes persones, 140 van participar activament durant el concurs de disfresses, a més d'algunes altres que s'hi van afegir sense inscripció, tornant a consolidar la festa com una de les tradicions amb més èxit que se celebren al poble.

L'enterrament de sardina posarà punt final al Carnestoltes

5 de març de 2019

El Carnestoltes arriba a la seva fi i ho fa amb l'enterrament de la sardina. Una festa fúnebre se celebra el dia de dimecres de cendra, i que posa unt final a la disbauxa i a la bogeria del carnaval per marcar l'inici del temps de Quaresma. A Sant Cebrià de Vallalta l'enterrament tindrà lloc demà, 6 de març, a les 18.30 h.

Tornen els dijous a biblio

5 de març de 2019

Tornen els Dijous a la Biblio, de la mà de Marianna Trichini. Un taller gratuït de sensibilització per a la lectura dirigit a nens d’edats compreses entre  5 i 10 anys.  Es faran un dijous al mes de 17 a 18 h en petits grups separats per edats. La ubicació de les sessions serà la biblioteca del CEIP El Pi Gros, tal com havia estat a les edicions anteriors. Cal realitzar inscripció prèvia a través de l'adreça de correu dijousalabiblio@gmail.com o del telèfon 693340310.

Prohibit fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre

5 de març de 2019

A partir del dia 15 de març i fins el dia 15 d’octubre restarà prohibit encendre foc en tot el terme municipal. Aquesta prohibició, que es recull a l’article 15 del Decret 64/1995 amb data de 7 de març per Prevenció d’Incendis Forestals, fa referència a qualsevol activitat que impliqui fer foc, tal com són jocs d’esbarjo o crema de restes vegetals, d’entre altres.

Sant Cebrià tornarà a apagar els llums per l’Hora del Planeta 2019

5 de març de 2019

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'adhereix un any més a "L'hora Planeta", la campanya global de WWF contra el canvi climàtic, que celebra enguany la seva tretzena edició. Es tracta, com ja és habitual, de realitzar un gest simbòlic i apagar els llums dels carrers o monuments més representatius dels municipis durant 1 hora a diferents indrets del món per demostrar la seva unió a la lluita contra el canvi climàtic i estar a favor de la biodiversitat.

A partir de l’1 de març cal demanar cita prèvia amb l’ORGT

1 de març de 2019

A partir d’avui dia 1 de març caldrà demanar cita prèvia per l’ORGT, bé a través del web orgt.cat/cites o del número de telèfon 932 029 802 També es podran efectuar tràmits a través dels següents enllaços: Descàrrega d’impresos Tràmits i pagaments Identificar el conductor d’una multa Pagar amb l’avís de pagament Pagar tributs sense l’avís de pagament Presentar una instància Domiciliacions 

Ampliació del servei d’autobús a Sant Cebrià de Vallalta: tot el que cal tenir en compte

27 de febrer de 2019

A partir de dilluns dia 4 es posarà en marxa l’ampliació del nou servei d’autobús municipal. Aquest nou servei implicarà que la línia 627 que fins ara era la que desplaçava els viatgers des de Sant Cebrià fins a Canet, Sant Pol i Calella ja no arribi fins al nostre municipi, ja que per circular dins d’aquest apareixen dues noves línies:  La 628, que cobrirà la zona de Castellar d’Índies, Vistamar i el nucli urbà.

Taller de videoblog per a nens i nenes de primària

27 de febrer de 2019

L’ Àrea de Joventut posarà en marxa un taller de videoblogging per a nens i nenes de sisè de primària a l’Escola El Pi Gros. L’objectiu d’aquest taller és reforçar l'adquisició de competències digitals dels estudiants, mitjançant metodologies que estiguin basades en la pràctica i l'experimentació.

Registres del 111 al 120 de 1842
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ... | 185 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219