Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Actualització sobre l’estat de l’aigua de Castellar d’Índies

14 de febrer de 2019

La Junta Rectora de la Cooperativa de Castellar d'índies, conjuntament amb el Departament de Sanitat, han comunicat a tots els seus abonats  que en aquests moments encara s'està treballant en la regulació del paràmetre afectat a l'aigua de Castellar d´Índies. No obstant, en el comunicat es fa esment que, segons l'última anàlisi realitzada a l'aigua i tot i que la incidència no està al 100% solucionada, la situació de l'aigua ha millorat considerablement en relació amb fa dues setmanes.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor Febrer

14 de febrer de 2019

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Un grup de voluntaris de l’ADF recull 1000 quilos de deixalla de la zona de Coll Trencat

13 de febrer de 2019

Durant una passejada per la carretera d'Hortsavinyà (Coll Trencat) una parella de veïns de Sant Cebrià de Vallalta es va adonar de la gran quantitat de runa i deixalles que hi havia a la zona. Aquest fet els va portar a posar-se en contacte amb l'ADF i proposar-los posar en marxa una campanya de neteja. Va ser doncs aquest últim diumenge, dia 10 de febrer, quan un grup de voluntaris de l'ADF es va posar en marxa des de les 9 del matí fins a les 14 h per efectuar una neteja de la zona.

Sant Cebrià es prepara per al Carnestoltes

12 de febrer de 2019

El dia 2 de març se celebra el Carnestoltes i Sant Cebrià de Vallalta es torna a preparar un any més per la seva tradicional Rua. Serà a partir de les 18 h, quan, després de donar la benvinguda al Rei i a la Reina de Carnestoltes, s'iniciarà un cercavila pels carrers del poble. El punt d'inici serà el carrer Miquel Martí i Pol, passant pels carrers Ausiàs March i l'avinguda Maresme, per finalitzar al pavelló municipal.

El nou bus interurbà de Sant Cebrià es posarà molt aviat en marx

12 de febrer de 2019

El passat dia 9 de gener va tenir lloc la Mesa del conveni per a la millora de les comunicacions mitjançant els serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera entre Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Canet de Mar a l'Hospital de Calella al Departament de Territori i Sostenibilitat, de la Generalitat de Catalunya.

II Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme 2019

12 de febrer de 2019

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa el Concurs de Fotografia de Turisme del Maresme de l’any 2019. El concurs, que arriba a la segona edició, és de caràcter gratuït i està dirigit al públic en general. Hi poden participar persones aficionades o professionals, sempre que siguin majors d’edat. Es tracta d’una acció promocional que el Consorci repeteix, després d’una primera edició amb èxit de participació.

Els treballadors municipals s'aturen deu minuts per llegir un manifest amb motiu del judici als presos polítics

12 de febrer de 2019

Avui, a les 12 h del matí, els treballadors de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta van fer una aturada de 10 minuts per llegir un manifest amb motiu de l’inici del judici al Tribunal Suprem als presos polítics catalans.  A continuació, es pot llegir el manifest que es va llegir, escrit per l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

Comunicat Oficial

5 de febrer de 2019

Els delegats sindicals de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta van presentar dimarts passat un preavís en el qual es reivindicaven diversos punts i s’avisava sobre una convocatòria de vaga pel dia 4 de febrer. A més, en la mateixa comunicació, s’informava a l'Ajuntament que tots els punts havien estat enviats al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) perquè actués com a mediador.  Un cop rebut l’avís, per part d’alcaldia, es va proposar establir un diàleg amb els delegats sindicals.

S’engeguen nous estudis per resoldre la incidència amb l’aigua de Castellar d’Índies

5 de febrer de 2019

Des del moment en què un dels paràmetres de l'aigua de la urbanització Castellar d'Índies va sortir alterat durant l'última anàlisi, la Cooperativa de Aguas Urbanización de Castellá de Indias SCCL es va posar en marxa per la ràpida resolució de la incidència. En aquest sentit, ahir es van engegar nous estudis i proves amb objectiu de resoldre el problema, tot i que els resultats no seran efectius fins d'aquí a uns quatre dies aproximadament.

Albert Pla, nou regidor d’ERC a Sant Cebrià de Vallalta

1 de febrer de 2019

Albert Pla va prendre possessió del càrrec de regidor del grup local d’ERC de Sant Cebrià de Vallalta. Va ser durant el Ple municipal celebrat ahir, dia 31 de gener de 2019, en el que el regidor va haver de prometre "per imperatiu legal" l’article 1 del Reial Decret 707/1979, de 5 d’abril, regulador de la fórmula per a la presa de possessió de càrrec o funcions públiques, tot seguit dels aplaudiments de la resta dels membres que integraven la sala de plens.

Registres del 121 al 130 de 1833
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 184 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219