Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 16 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

INSTAL·LADA LA PLACA INDICATIVA AMB EL NOU NOM DEL CARRER ENTRE LA ZONA ESPORTIVA I L'ESCOLA BRESSOL

7 de novembre de 2013

Ja està instal·lada la placa indicativa al carrer entre el Pavelló i l'Escola Bressol que ara ha passat a dir-se Avinguda Segona República.

SANT CEBRIÀ AL TEU MÒBIL: COMERÇOS, EMPRESES I ACTIVITATS

5 de novembre de 2013

Aquest és el codi QR de Sant Cebrià de Vallalta. Amb ell tindreu accés des dels vostres telèfons mòbils i des de qualsevol lloc a una àmplia informació sobre el municipi, els seus comerços i empreses i l'agenda d'activitats. Aquesta informació s'actualitza sovint tant des dels comerços i empresaris com des de l'Ajuntament, SANT CEBRIÀ AL TEU MÒBIL !!! 

L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA AL TWITTER

5 de novembre de 2013

Ja som al Twitter. Per accedir-hi, cliqueu a la imatge.SEGUEIX-NOS !!!

INFORMACIÓ PER LES COMUNICACIONS DE CREMA

4 de novembre de 2013

Des de l'Ajuntament us informem que a partir del 4 de novembre, les comunicacions per a fer foc que són d'obligació compliment d'acord amb el que s'estableix el Decret 64/95, de 7 de març, es poden sol·licitar per períodes d'un mes des de l'entrada per registre a l'Ajuntament. D'aquesta manera facilitem la tramitació a la ciutadania i la seguretat també està garantitzada ja que la propietat està localitzada per qualsevol comunicació.

SANT CEBRIÀ CELEBRA LA TRADICIONAL CASTANYADA

4 de novembre de 2013

El passat dijous 31 d'octubre, els cebrianencs i cebrianenques van celebrar la Castanyada al pavelló municipal.   Tant els més petits com els més grans van gaudir d'una tarda d'animació i van poder assaborir les tradicionals castanyes torrades i els panellets. Des d'aquí, donar les gràcies als voluntaris i voluntàries que ho van fer possible.

L'EQUIP EDUCATIU DE L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL SORPRÈN EN LA CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA

4 de novembre de 2013

L'Escola Bressol Municipal aposta per una tornada a les tradicions catalanes clàssiques en la celebració de les festes populars.En aquesta ocasió, van celebrar la Castanyada deleitant als infants i a les seves famílies amb una representació del tradicional conte de "La Castanyera" interpretat i escenificat per elles mateixes. Des de l'Ajuntament volem felicitar a l'equip educatiu de El Rial pel seu esforç constant per fer de la nostra escola bressol una millor escola cada dia.

SESSIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL DE LES URBANITZACIONS

4 de novembre de 2013

El passat divendres 25 d’octubre es va celebrar una sessió del Consell Municipal de les Urbanitzacions, amb la participació de les entitats de les urbanitzacions, veïns i grups municipals. En aquesta sessió es va donar una àmplia informació sobre l’estat actual de les diferents urbanitzacions del municipi, des de Castellar d’Índies a Can Domènec, passant per Vistamar, Can Palau i Can Bartomet.

ARRANJAT EL POU DE DRENATGE QUE PRODUÏA BASSALS A LA CARRETERA BV-5128

4 de novembre de 2013

  L'entrada del pou de drenatge de la carretera BV-5128 a l'alçada del semàfor d'entrada al poble venint des de Sant Iscle, s'obstruïa constantment per la caiguda de fulles i d'altres restes vegetals i provocava que en moments de pluja es produís un gran bassal a la carretera.

AUTORITZACIONS DE CREMA

31 d'octubre de 2013

Del 16 d'octubre del 2013 al 14 de març de 2014 es podrà fer foc. S'haurà de notificar prèviament a l'Ajuntament i complir totes les mesures preventives. Més informació clicant aquí.

PINTADES ALS CARRERS DEL POBLE

31 d'octubre de 2013

Han aparegut pintades al campanar de l'Esglèsia, a la plaça Xirinacs (que acabava de ser pintada per la Brigada Municipal) i en un camió particular. Des de l'Ajuntament volem fer una crida al civisme i al respecte pels espais públics.Amb la vostra col·laboració es poden trobar fórmules adequades per donar sortida a aquest art gràfic.

Registres del 1391 al 1400 de 1715
« Pàgina 140 »  [ 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219