Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CONVOCATÒRIA D’ AJUTS PER A L’ESCOLARITZACIÓ DE NENS I NENES DE 0 A 3 ANYS QUE ES TROBIN EN SITUACIONS SOCIOECONÒMIQUES DESFAVORIDES

7 de juny de 2010

Les persones que esteu interessades a sol•licitar aquest ajut heu de presentar la SOL•LICITUD degudament omplerta i signada pel pare, mare o tutor/a legal i adjuntar les fotocòpies de la DOCUMENTACIÓ necessària per acreditar l’autenticitat de les dades (només es valoraran aquelles circumstàncies que es puguin demostrar) al Registre d’entrada de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

AJUTS ECONÒMICS SOTMESOS AL NIVELL D’INGRESSOS DE LA UNITAT FAMILIAR

7 de juny de 2010

Amb data 13 de maig s'aproven les bases per a la Concessió dels AJUTS ECONÒMICS SOTMESOS AL NIVELL D’INGRESSOS DE LA UNITAT FAMILIAR, per a les famílies en què s’hagi produït un part, adopció, tutela o acolliment múltiple i/o adopció internacional.
Per més detalls adreceu- vos següent link:

COMENÇA EL PLA DE VIGILÀNCIA D'INCENDIS AL PARC CORREDOR-MONTNEGRE

1 de juny de 2010

Avui, dia 1 de juny es posa en marxa la totalitat del dispositiu que en el Parc del Montnegre i el Corredor es desplega any rera any per a la vigilància i prevenció d’incendis forestals. Enguany, es comptarà amb un operatiu semblant al d’anys anteriors amb 4 torres de guaita (amb 8 guaites per a cobrir els torns), 6 vehicles de primera intervenció (amb 3 vigilants per cada vehicle tipus pick-up amb kit), 2 coordinadors i 2 operadors de comunicacions.

PROCÉS SELECTIU OBERT: CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA INTERINA D'UNA PLAÇA DE TÈCNIC/A I DUES PLACES DE MESTRE/A D'ESCOLA BRESSOL

28 de maig de 2010

Us informem que resta obert a partir del dia 29 de maig de 2010 i fins el dia 17 de juny de 2010 (ambdòs inclosos) el termini per a la presentació de sol·licituds de participació al procés selectiu per a la cobertura interina d'una plaça de tècnic/a i de dues places de mestre/A de l'escola bressol inclosa dins la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta mitjançant concurs d'oposicó lliure.
 
 
 
 
 

ÚLTIM DIA DEL PAGAMENT DEL IBI

25 de maig de 2010

Us recordem que l'últim dia de pagament de l'Impost de Bens Inmobles (IBI) no domiciliats és el 3 de juny de 2010.

SUBVENCIÓ TAXA D’ESCOMBRARIES 2010

24 de maig de 2010

Què és?
És un ajut econòmic destinat a pagar la taxa de recollida d’escombraries per aquells contribuents que acreditin que els ingressos no superen el SMI (Salari Mínim Interprofessional).

Què s’ofereix?
Subvenció de l’import total de la Taxa de recollida d’escombraries.

Requisits a complir?
-Estar empadronat/da a Sant Cebrià de Vallalta.
-No disposar de més d’un bé immoble.
-Que els ingressos familiars no superin el S.M.

ADHESIU APARCAMENT DE SANT POL

24 de maig de 2010

Com faig el tràmit?
Aquest any es gestiona directament des de les dependències de la Policia Local de Sant Pol de Mar, en horari d’atenció al públic, de 9h a 14h de dilluns a divendres.
La documentació que necessitareu serà la següent:


Volant d’empadronament de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta (gratuït per aquesta gestió).


Certificat de la vostra empresa o matrícula del lloc on estudieu.

BALAÇ ECONÒMIC ARROSSADA SOLIDÀRIA

18 de maig de 2010

El passat diumenge 16 de març de 2010 es va celebrar la popular arrossada, amb la participació de 360 persones.
Es van sortejar 10 "paletillas" per recollir fons per Haití i els beneficis  del bar també es van destinar per aquesta causa.

PROCÉS SELECTIU OBERT: CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA INTERINA DE LA PLAÇA DE TREBALLADOR/A SOCIAL

7 de maig de 2010

Us informem que resta obert a partir del dia 8 de maig de 2010 i fins el dia 27 de maig de 2010 (ambdòs inclosos) el termini per a la presentació de sol·licituds de participació al procés selectiu per a la cobertura interina i per substitució de la plaça de treballador/a social inclosa dins la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta mitjançant concurs de mèrits.

CURS D'INFORMÀTICA I INTERNET PER ALS USUARIS DE LA BORSA DE TREBALL

3 de maig de 2010

Des del Servei Local d'Ocupació i a través del Consell Comarcal del Maresme, s'organitza un CURS D'INFORMÀTICA i INTERNET per a aquelles persones inscrites a la Borsa de Treball de l'ajuntament. El curs està subvencionat per Diputació de Barcelona i pretén facilitar l'accés a les noves tecnologies a aquelles persones que encara no tenen coneixements bàsics d'informàtica, per tal que puguin utilitzar aquests coneixements en la seva recerca de feina.

Registres del 1771 al 1780 de 1896
« Pàgina 178 »  [ 1 | ... | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219